Severina Vučković ima jesenski styling iz snova: Trendi jakna laska svakoj figuri, a kožna torba privlači sve poglede

Riječ je o savršenom spoju udobnosti i elegancije.

Instagram

Severina Vučković već godinama važi za jednu od najbolje odjevenih dama na ovim prostorima, čiji styling savršeno spaja eleganciju i moderan stil.

Njezin modni izričaj uvijek prati najnovije trendove, ali zadržava prepoznatljivu dozu individualnosti koja privlači poglede i inspirira ljubitelje mode diljem regije. Bilo da je riječ o scenskim kostimima, večernjim haljinama ili ležernim kombinacijama, Severina se ističe kao prava modna znalka koja svaki komad zna 'isfurati' sa stavom i šarmom.

Instagram 

Njezin posljednji jesenski styling pokazao je savršen spoj udobnosti i elegancije, idealan za tople listopadske dane.

 Riječ je o kompletu u zemljanim tonovima sastavljenom od ležerne bluze i midi suknje s prorezom i trendi prednjim faltama, koji je djelo luksuznog brenda Isabel Marant, po cijeni od 495 eura.

Severina je ovu kombinaciju dodatno osvježila kratkim balonerom koji se u struku sužava remenom, ističući figuru pješčanog sata i dajući izgledu dašak profinjenosti.

Cijeli look zaokružila je crnom kožnom torbom ukrašenom zlatnim nitima, također iz radionice Isabel Marant, vrijednom 850 dolara, koja ovom outfitu daje suptilnu dozu rokerskog šarma. Svijetlo bež gležnjače na petu unijele su dašak profinjenosti u ovaj dnevni look.

Ovaj outfit savršen je primjer spoja udobnosti i stila, prilagođen dinamičnoj jesenskoj sezoni u kojoj zemljani tonovi unose toplinu, a pomno odabrani luksuzni komadi stvaraju dojam profinjenosti i modernog glamura, piše Glossy.

Više Severininh inspirativnih look-ova pogledajte u galeriji: