Tri savršena Severinina outfita su sve što vam treba ove jeseni: Koja vam je kombinacija najbolja?

Severina je pokazala tri savršena jesenska outfita. Pomozite nam izabrati najbolji.

Sanela Babić, Matea Smolčić - Senčar

Severina diljem regije već dugo nije poznata samo kao pjevačica već i kao modna ikona čije odjevne kombinacije nikad ne prolaze ne zapaženo i često brojnim ljubiteljicama mode služe kao inspiracija.

Nedavno je puno pozornosti privukla odličnom jesenskom kombinacijom kojom se pohvalila na Instagramu.

Nosila je komplet u zemljanim tonovima sastavljen od ležerne bluze i midi sunje s prorezom i trendi prednjim faltama luksuznog brenda Isabel Marant kakav košta 495 eura.

Ovu je kombinaciju dodatno osvježila kratkim balonerom koji uz pomoć remena ističe struk, a look je zaokružila crnom kožnom torbom koju također potpisuje Isabel Marant, a cijena joj je nešto više od 870 eura.

Ono što se nekad smatralo modnim zločinom, danas se nalazi u vrhu modnih trendova za ovu jesen. Radi se o kombinaciji trapera i- trapera, odnosno traperu od glave do pete.

Popularnom total looku nije odoljela ni Severina koja je kombinaciju traper košulje i duge traper suknje odabrala za putovanje u Sarajevo.

Kombinaciju Levi’sove duge suknje sirena kroja kakva se na stranicama brenda prodaje po cijeni od 100 eura i košulje istog brenda kakva košta 80 eura razbila je crnom torbom Saint Laurenta i crnim čizmama s visokom potpeticom.


Koji vam se Severinin jesenski look najviše sviđa? Recite nam u anketi.

Anketa

Koja vam je Severinina jesenska kombinacija nabolja?

Glasalo je 79 korisnika

Više Severininh inspirativnih look-ova pogledajte u galeriji: