Answear.LAB ima novu NO REGRETS kolekciju za neustrašive, i samouvjerene žene

Brend Answear.LAB ponovno je podigao prašinu novom jedinstvenom kolekcijom, ovaj put s vrlo snažnom porukom: NO REGRETS.

promo

Brend Answear.LAB ponovno je podigao prašinu novom jedinstvenom kolekcijom, ovaj put s vrlo snažnom porukom: NO REGRETS. Kolekcija je jasan prikaz snage i hrabrosti, a glavno lice kolekcije je Marta Dyks - top model i Diorova muza koja je osim svojih uspjeha u svjetskom modelingu poznata i po društveno korisnim aktivnostima.

promo 

“NO REGRETS je više od slogana – to je način života koji označava potpuno prihvaćanje sebe i svojih izbora”, izjavila je dizajnerica kolekcije Sylwia Jaskulska. “Želimo da žena koja nosi našu odjeću osjeti da ima pravo ostvarivati svoje snove slijedeći vlastiti put – bez obzira na prepreke”.

promo 

U ovoj se poruci prepoznala i Dyks, koja smatra da je njena uloga podrška i inspiracija drugim ženama, zbog čega aktivno sudjeluje u društveno korisnim projektima. “Za mene prihvaćanje ne znači odustajanje ili pasivno pristajanje na sve što nam život donese. Vjerujem da je puno bolje djelovati i ostati angažiran, jer nam to pruža osjećaj kontrole nad životom i pomaže nam da izbjegnemo kajanje”, naglašava Marta Dyks.

promo 

NO REGRETS kolekcija odgovor je brenda Answear.LAB na potrebe suvremenih žena koje balansiraju posao, obitelji i ostvarivanje vlastitih ciljeva. Za žene je to izazov prepun trenutaka kada moraju donositi teške odluke. “Ponekad su najteži izbori upravo oni koji nas vode do ispunjenja”, dodaje Sylwia Jaskulska. Kolekcija je poziv da sebe stavite na prvo mjesto, odaberete vlastitu sreću i živite bez žaljenja.

promo 

Kolekcija NO REGRETS temelji se na interpretaciji tri glavna trenda koja savršeno odražavaju raznolikost ženskih potreba.

S jedne strane donosi romantične, prozračne siluete inspirirane boho stilom, kao što su haljine s volanima, maksi suknje i košulje od kože; s druge strane, tu je elegantncija i jednostavnost s profinjenim oblicima poput dugih kaputa, uskih midi suknji i čizmama na visoku petu.

promo 

Za one senzualnijeg stila, kolekcija nudi elemente iz trenda noir romance: čipkaste detalje, svilene haljine nalik donjem rublju i upečatljive visoke pete. Materijali poput kože, šifona i modalnog pletiva pružaju udobnost i kvalitetu, istovremeno naglašavajući žensku snagu i neovisnost. Tradicionalno, svi kožni proizvodi imaju Leather Working Group certifikat.

promo 

Kolekciju ponovno prati set ručno rađenog nakita: asimetrične pozlaćene naušnice u originalnom obliku, kao i posebno odabrano drago kamenje - robonit, koji potiče intuiciju i uravnotežuje emocije, te aventurin, koji donosi emocionalnu ravnotežu i pomaže u donošenju hrabrih odluka.

promo 

NO REGRETS kolekcija odaje počast ravnoteži između ljepote i funkcionalnosti. Kreacije izgledaju izuzetno elegantno i profinjeno, a broj elemenata od kojih se može izgraditi upečatljiv izgled je velik. Ključne riječi kojima su se vodili dizajneri bile su praktičnost, udobnost i ženstvenost. Svaki odjevni predmet pažljivo je izrađen ne samo kako bi naglasio jedinstveni stil žene koja ga nosi, već kako bi joj pružio i udobnost te samopouzdanje u svakoj situaciji.

promo 

Brend Answear.LAB se oduvijek fokusirao na autentične priče i inspirativne primjere žena koje se nisu bojale riskirati. Kroz društvene mreže, brend pruža prostor ženama da govore o svojim prelomnim trenucima – kada su, unatoč poteškoćama, odlučile slijediti svoje srce i boriti se za svoje snove. "Nema smisla žaliti za prošlošću. Svaka poteškoća s kojom se suočavamo može nas ojačati i otvoriti nove mogućnosti. Živi bez žaljenja" – ovo je poruka koju prenose i kolekcija i žene koje je nose.

promo 

NO REGRETS je kolekcija stvorena za žene koje se ne boje izazova, koje hrabro gledaju u budućnost i donose odluke s uvjerenjem da ih nikada neće požaliti – riječima Coco Chanel: „Ne žalim ni za čim u životu – jedino za onime što nisam učinila”.