Svi okusi Hrvatske u novom suveniru! Zbogom razglednicama i magnetima, ovo su novi hit suveniri

Poznati domaći brend craft čokolada Vrsna Chocolates ima senzacionalni novi proizvod!

Shutterstock

Doživljaji koji pamtimo, posebice kad putujemo na neku novu destinaciju, i suveniri jednostavno idu ruku pod ruku. Suvenir je opipljiv podsjetnik na iskustvo koje smo doživjeli, ali i lijepa gesta kojom drugima pokazujemo da nam je stalo. Kad nekome darujemo suvenir, dijelimo sreću. Moderni putnici pomalo odustaju od klasičnog koncepta suvenira i traže nešto što će im omogućiti da uživaju u doživljaju putovanja svim čulima – i kad se vrate kući. Ima li što ljepše od čokolade koja 'miriše' na Hrvatsku i utjelovljuje sve okuse i arome ovog podneblja: smokva, mandarina, malina, jagoda, lavanda, rogač, lješnjak, sjemenke bundeve, badem... Upravo ovi okusi sadržani su u novim čokoladnim pralinama Okusi Hrvatske iz asortimana poznatog domaćeg brenda Vrsna Chocolates.

Vrsna Chocolates 
Vrsna Chocolates 

Vrsna Chocolates 

Od ukusnih Vrsna Chocolates bombonijera, koji su vrlo originalan poklon, pravi su hit: Dalmatiner (25 kom tamnih i bijelih čokoladnih kocki), Croatia (25 kom crvenih i bijelih čokoladnih kocki), te ručno rađene Taste of Croatia mješavina pralina i trufli, koje se ističu puninom pravih okusa badema, lješnjaka, lavande, smokve, rogača, mandarine, maline, višnje, bučinih sjemenki, jagode…

Inače, Vrsna čokolade posebne su po mnogočemu. Osim što se ručno rade u njihovoj proizvodnji u Sesvetama, prepoznatljive su po svojem posebnom dizajnu i, dakako, vrhunskim sastojcima. Sve kreće od najkvalitetnije čokolade, na koju se nadovezuje bogata lepeza okusa i mirisa.

Vrsna Chocolates 

Vrsna Chocolates 

Čokoladni dar može reći toliko toga, a personalizirane čokolade, koja su također dio ovog brenda, super su način da izrazite ljubav i zahvalnost. "Lijepo je što postojiš“, "Ljubav nikad ne prestaje“, "Hvala“, "Sretna godišnjica braka“…, samo su neke od poruka koje možete reći čokoladom. Dakako, uz savršen okus koji se pamti.

U Vrsna Chocolates asortimanu posebne su i - čokoladne razglednice. Posebno su dizajnirane kako bi ujedinile paletu čokolada i čokoladnih trufli. Osim pojedinačnih tabli s motivima i natpisima gradova - Dubrovnik, Varaždin, Istra, Pula, Krk, Pag, Rab, Brač, Split, Zadar, Makarska, Daruvar… – mogu se kupiti i tube s imenima gradova, koje su i odličan poslovni poklon, ali i suvenir za sve koji iz Lijepe naše žele ponijeti autentičan suvenir.

Story  1. Banska kugla, čokoladne kuglice s višnjom i mješavina čokoladnih kuglica; 2. Tuba Croatia, mješavina bijela i tamna čokolada uz osam ručno rađenih vrsnih čokoladnih pralina; 3. Čokolada Lijepo je što postojiš, 54% tamna čokolada ručne izrade; 4. Čokolada Croatia, 54% tamna čokolada ručne izrade u tematskom pakiranju s mašnom; 5. Navigator tamna čokolada 55% s posipima – badem, smokva i malina; 6. Decada Artisan, bijela čokolada s jagodom i mentom; 7. Old Croatia bijela čokolada s malinama; 8. Dubrovačka Republika, mješavina čokoladnih kuglica