Zaronite u nove gastronomske dubine uz nove proizvode iz Eva asortimana

Dva sjajna noviteta direktno iz Šimine ribarske mrežice

promo

Riba na tanjuru je uvijek dobra ideja, jer pruža pravu riznicu nutrijenata. Uz to, lagana je i lako probavljiva, što ju čini savršenim izborom za uravnoteženu prehranu. Dakle, sljedeći puta kad planirate ručak, međuobrok ili laganu večeru, razmislite o tome da dodate malo ribe na svoj tanjur! Sjajan odabir će biti noviteti iz Eva asortimana riba u limenci: Eva losos i Eva oslić.

promo 

Novi proizvodi, koje potpisuje Šime, donose ne samo izvrstan okus i vrhunsku kvalitetu, već i niz benefita za vaše zdravlje: obiluju proteinima, vitaminima te omega-3 masnim kiselinama, ključnima za zdravlje srca, mozga i očiju. Zasigurno će pronaći svoje mjesto u brojnim kuhinjama ljubitelja mediteranskih zalogaja.

Novi, trendi i ukusni proizvodi garancija su odličnog okusa i kvalitete:

• Sočni losos fileti u biljnom ulju predstavljaju ukusan, zdrav i hranjiv obrok. Nježan okus i bogata tekstura čine ih idealnima za konzumaciju samostalno, ali su istovremeno sjajan dodatak raznim salatama, tjestenini ili aromatičnom povrću

• Lagan i ukusan oslić u biljnom ulju odlično se kombinira s brojnim prilozima kao što su krumpir, riža i tjestenina, ili kao komponenta raznih salata. Izvrstan je i kao samostalno jelo.

Vrhunska kvaliteta iz srca mora svakodnevno na vašim tanjurima
Kvalitetna riba je neizostavan sastojak zdrave i izbalansirane prehrane. No, ako ju rijetko pripremate zbog manjka vremena ili nedostatka kulinarske vještine, posegnite za Eva proizvodima. Evo nekoliko ideja iz Šimine knjižice recepata. Isprobajte ih i inspirirajte se za svoje gastro kreacije.

promo 

Svi ponekad imamo samo pola sata ili manje za napraviti ručak, ali topla salata od bulgura za dvoje, u kojoj glavnu ulogu ima Eva oslić nahranit će vas i zasititi. Ukusna je i kad se ohladi, što ju čini sjajnim izborom za ponijeti na posao ili put. Još jedna idealna salata koja je dovoljno hranjiva da bude samostalan obrok je ona s lososom i poširanim jajem. Slobodno ju obogatite povrćem po želji, ili jednostavno – onim koje imate pri ruci.

Bojite li se upustiti u avanturu poširanja jaja, stavite ga u plastičnu foliju ili vrećicu za zamrzavanje i jednostavno uronite u kipuću vodu.

Sendvič ne mora biti dosadan. Štoviše, kombinacija bagel peciva, ribe i avokada spremna za samo 15 minuta, mnogima će postati favorit za doručak ili međuobrok. Za isto toliko vremena od Eva oslića, malo začina i povrća pripremite jednostavan, ukusan i atraktivan tartar.

Veličanstveni Eva losos i mekani, sočni i Eva oslić donose vam gastro užitke iz morskih dubina. Brzo i prirodno, jednostavno i zdravo, na vama je samo da otvorite pakiranje i otkrijete neka od najukusnijih jela koje vam priroda može pružiti.  
Eva. Iz srca mora.