OL ISTRIA iz Agrolagune osvojila su zlatnu medalju na Berlinskom Global Olive Oil Awards 2024

Ol Istria Ekstra djevičansko maslinovo ulje i Ol Istria Selekcija osvojili su zlatnu medalju u kategoriji 'Nagrada za kvalitetno maslinovo ulje'.

promo

Ol Istria Ekstra djevičansko maslinovo ulje (blend više sorti) i Ol Istria Selekcija (blend dobiven odabirom najkvalitetnijih plodova više sorti maslina), osvojili su zlatnu medalju u kategoriji "Nagrada za kvalitetno maslinovo ulje" na prestižnom natjecanju Berlinski Global Olive Oil Awards 2024, što je još jedan izvanredan uspjeh Agrolagune.

promo 

Berlinski Global Olive Oil Awards je najvažniji događaj u svijetu maslinovog ulja, koji okuplja preko 700 uzoraka iz više od 22 države. Ovo natjecanje ocjenjuje stručni panel sastavljen od znanstvenika i vrhunskih stručnjaka za hranu, a proces ocjenjivanja uključuje dvostruku provjeru rezultata putem organoleptičke i laboratorijske analize. 

promo 

Nagrađena ulja prepoznata su kao vrhunski proizvodi, što je potvrda misije Agrolagune da uvijek pruže najvišu kvalitetu i izvrsnost i što mogu dijeliti bogatstvo okusa i kvalitetu naših maslinovih ulja na globalnoj razini. Nerina Zec, predsjednica Uprave Agrolagune, ističe ponos zbog tog postignuća: "Iznimno smo ponosni na nove osvojene zlatne medalje na Berlinskom Global Olive Oil Awards 2024. koje su rezultat naše kontinuirane posvećenosti izvrsnosti u svim poslovnim procesima. Ovaj uspjeh proizlazi iz predanog rada cijelog tima Agrolagune i naša je misija da i dalje osiguravamo vrhunske proizvode našim potrošačima širom svijeta." – rekla je Nerina Zec.