Splitski Storyjev šušur: Story Summer Party u magičnom Mistral Beach Clubu sutra okuplja zvjezdano društvo

Story Summer Party već tradicionalno u srpnju nazdravlja ljetu u samom srcu Dalmacije.

Story

Ovogodišnje izdanje zvjezdanog ljetnog partyja inspirirano je temom „Sve bi seke ljubile mornare“ pa će to biti prilika da brojni celebrity uzvanici pokažu svoja najbolja morska izdanja.

Lepršavo i opušteno – to je zajednički nazivnik Storyjevog specijalnog ljetnog izdanja magazina i spektakularnog morskog partyja koji će se sutra održati na lokaciji koja će biti najljepša kulisa samog događaja, u Mistral Beach Clubu powered by Radisson Blu Resort & Spa.

promo 

Ljeto, to obožavano godišnje doba, inspirira bojama, okusima, mirisima, a lakoća življenja koja je ljeti baš opipljiva, bila je inspiracija za „Story ljeto“ kojeg će prvi prelistati upravo uzvanici Story Summer Partyja.

Story 

Uz posebno glazbeno iznenađenje uzvanici će tijekom cijele večeri uživati u sjajnoj, rasplesanoj atmosferi koju će potpisati DJ Peco.

Na sunčanoj terasi s koje puca najljepši pogled na morsko plavetnilo Jadrana, nazdravljat će se rashlađenim zvjezdanim okusima Aperol Spritza ili Campari Spritza - šarenim koktelima s potpisom PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave.

U posebnoj foto zoni generalnog partnera projekta - HONOR najljepše i najveće osmijehe, uhvatit će i trajno, u obliku fotografije, sačuvati poznati i cijenjeni fotograf Goran Čižmešija. Njihovu novu HONOR 200 seriju pametnih telefona Storyevi gosti moći će isprobati i otkriti napredak u mobilnoj fotografiji s naglaskom na portrete. Zahvaljujući ekskluzivnoj suradnji s pariškim Studiom Harcourt, tim HONOR serije razvio je HONOR AI sistem za portrete koji precizno podešava svjetlo i sjene za savršene portretne fotografije.

Čin-čin Tonic, izgovarat će se uz zdravice dok će se hvatati najbolji selfiji i ispijati novi okus Sensation Tonica koji je kombinacija gina i klasičnog okusa tonika u Sensation ruhu.

U INAFresh Corner kutku grickat će se čips Crunch&Go, a novu dozu energije za ples do jutra osigurat će ledeni cappuccino i energetski napitak Jim.

Grupacija Roca će na Story Summer Partyju predstaviti svoje brendove Laufen i Roca. Dok Laufen predstavlja vizionarski rad s keramikom koji se ogleda u modernim umivaonicima, Roca će se predstaviti s modelom miješalica koji dolazi u šarenim verzijama ručkica.

Pet centar – omiljeno mjesto kućnih ljubimaca, uključio se u Story Summer Party budući da su Mistral Beach Club kao i hotel Radisson Blu Resort & Spa - pet friendly lokacije kojima bi kućni ljubimci dali čistu peticu baš kao i vrhunskoj hrani sjajnog okusa PETKULT koja je prilagođena svim uzrastima i veličinama pasa.

promo 

Uz generalnog partnera HONOR, Story Summer Party podržavaju Mistral Beach Club, Radisson Blu Resort & Spa, Laufen, INA Fresh Corner, Pet centar, L'Oréal Paris, Sensation Tonic, HGSPOT, Keune Haircosmetics, San Carlo te PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave.