Miš za igranje s niskom latencijom i odličnom sinkronizacijom pokreta

Gamerima je bežična izvedba podjednako bitna kao i precizne kontrole u igri, kada je fokus na tempu i agilnosti.

Logitech

Logitech G309 novi je bežični miš sa superkondenzatorom, a prvi dojmovi govore kako se radi o jednom od najsvestranijih ikada napravljenih. Za 80 dolara, koliko će koštati, nudi magnetsko punjenje, a gameri će cijeniti Bluetooth povezivost, što znači da će svoj miš moći bežično upariti s raznim uređajima - ne samo s računalom nego i s pametnim telefonom te drugim prijenosnim uređajima.

Logitech 

Punog naziva Logitech G309 Lightspeed Wireless Gaming Mouse omogućuje nisku latenciju od 1 ms kako ne bi bilo niti milisekunde kašnjenja, a istovremeno je udoban za korištenje. Nisu upitne niti performanse niti preciznost kontrole, a podjednako će biti koristan onima koji tek ulaze u svijet gaminga kao i esport profesionalnim sportašima.

Logitech 

Miš u crnoj ili bijeloj boji je kompatibilan s Powerplay, što igračima omogućuje napajanje bez AA baterije unutar samog kućišta miša, ukoliko koriste bežični sustav punjenja Logitech G PowerPlay, a prodaje se zasebno. Zahvaljujući ugrađenom superkondenzatoru to će biti prednost svima kojima je masa miša bitna jer alkalna baterija čini 18 g od 86 grama ukupne mase.

Logitech 

Ako se dual-mode miš koristi bez Powerplay podloge koja ga bežično puni moći će se koristiti do 300 sati. Superkondenzator se ponaša kao malena baterija koja se neprestano bežično puni podlogom za miš. To je kao da imate beskonačno trajanje baterije. Kad se miš koristi u Bluetooth načinu rada s alkalnom AA baterijom tada je autonomija do 600 sati.

Ugrađen je Logitechov senzor G Hero 25K koji je sposoban postići izvedbu sljedeće generacije uz izniman odziv i točnost, 400 IPS i osjetljivost do 25.600 DPI, bez ubrzanja ili izglađivanja. Bežični Lightspeed omogućuje igračima povezivanje dva Lightspeed uređaja na jedan prijemnik.

Logitech 

G309 Lightspeed dolazi opremljen hibridnim optičko-mehaničkim prekidačima Lightforce za nevjerojatnu brzinu, pouzdanost i precizno aktiviranje s brzom reakcijom. Lightforce koristi galvanske kontaktne dijelove unutar prekidača koji rade kao mehanički prekidači kako bi zadržali taj osjećaj brzine.