Pametni telefon u čast finalista Eura 2024.

Za sve ljubitelje engleske nogometne momčadi Vertu je izradio mobitele čija je cijena upravo snižena s 3410 na 1810 dolara.

vertu

Vertu je prvi mobitel predstavio 2002. godine, a od početka su im uređaji poznati po ideji 'ako možete potrošiti 20.000 dolara na sat zašto ne i na mobilni telefon'. Bivši glavni dizajner u Nokiji Frank Nuovo ideju je još krajem 90-ih predstavio čelnicima Nokije koji su ju i prihvatili, a svaki je uređaj izrađen od skupocjenih materijala, uz aluminij, titan, kožu, dijamante i rubine te povremeno i vulkaniziranu gumu.

vertu 
vertu 

Proizvođač luksuznih ručno izrađenih mobilnih telefona predstavio je modele s potpisom 'All in England', a povod je UEFA Euro 2024 koji je tijekom lipnja i srpnja zaludio milijune ljubitelja nogometne lopte. Mogla bi vas zaluditi i cijena telefona jer je snižena s 3410 USD na 'samo 1810 američkih dolara'. 

vertu 

vertu 

Pametni telefon ima ogromnih 1 TB memorije tako da budući vlasnik sigurno neće imati memorijsku anksioznost, a u radu s telefonom pomaže i umjetna inteligencija koja će u stvarnom vremenu prevoditi govor u tekst. Snimite sastanak i preslušajte ga s prevedenom inačicom. Dostupno je stvaranje AI-generiranih slika i glazbe temeljene na tekstualnom opisu koji vlasnik prethodno napiše.

vertu 

Kućište je u limitiranom izdanju od samo 1000 primjeraka dostupno u raznim bojama – Imperial Green, Raspberry Red, Dawning Orange, Caramel Brown, Ochre Borown, Ice Blue, Jade Black, Blue.

vertu 

U pakiranju Vertu Euro 2024 Champion Combo, koje karakterizira koža, nalaze se i 510 USD vrijedne slušalice Vertu England Hifi Lucky Buds inspirirane s lapis lazuli, jednim od sedam budističkih blaga, uz transparentan i čist dizajn te antibakterijsku zaštitu kao i zaštitu protiv plijesni. Boja slušalica je jantar, imaju žicu dužine 1,2 metara te Type-C konektor.

vertu 

vertu