Kako učiniti kućnog ljubimca sretnim?

Ručno rađeni krevetići, prostirke od tkanina vrhunske kvalitete, zaštitne autoprostirke… od inovativnog tima brenda Hudog & Hucat doznali smo kako na najbolji način izraziti ljubav prema ljubimcu

Story

Kada biste se pitali kako svog ljubimca učiniti sretnim, tada bi vam na pamet mogao pasti brend Hudog & Hucat. Pokrenut neizmjernom brigom i ljubavi prema kućnim ljubimcima, brend Hudog & Hucat postao je sinonim za vrhunske, ručno rađene proizvode od tekstila i drva. Tako, primjerice, vaš pas može imati predivan krevet koji sjajno izgleda u obiteljskom okruženju, a vaša mačka zabavnu grebalicu.

Story 

"Kako bismo vam predstavili brend Hudog & Hucat, prvo vas moramo upoznati s Hugom koji je u našu obitelj stigao prije sedam godina. Oduvijek smo voljeli životinje pa nam je dobrobit našeg psa bila na prvome mjestu. Zato smo Hugu odlučili napraviti poseban, lijep i udoban krevetić od prirodnih materijala. U izradu smo uložili puno truda, vremena i pažnje, što nas je potaknulo na razmišljanje o krevetićima s kakvima bi bili sretni i drugi ljubimci. Osmišljavajući ih, pazili smo na svaki detalj ponavljajući nekoliko puta izradu istih modela kako bismo ih doveli do savršenstva”, kažu iz brenda Hudog & Hucat koji su u dosadašnjem radu napravili puno modela kreveta pazeći da pritom zadovolje različite potrebe ljubimaca, kao i njihovih vlasnika. Naime, zbog široke palete boja i dezena koje imaju u ponudi njihovi se krevetići lako mogu uklopiti u svaki prostor.

Story 

K tomu, svaki dio kreveta je ručni rad, a ističu i kako nabavi materijala pristupaju vrlo selektivno. Uvijek su u potrazi za najboljom kvalitetom koja psima i mačkama pruža udobnost, a njihovim vlasnicima lakoću održavanja. Svi Hudog & Hucat krevetići perivi su u perilici rublja na 40 do 60° C, a imaju i vanjsku navlaku koja se lako skida i pere.

Story  Marija Fresl, vlasnica brenda Hudog & Hucat, s ljubimcima - Hugo, Bella i Gigi

Zaštitne autoprostirke
“Osim što volimo životinje, više od dva desetljeća uspješno se bavimo kreiranjem i šivanjem tekstila. To nam omogućuje bogato znanje i bezbroj mogućnosti u izradi kreveta. U našoj velikoj radionici uhodani tim koji čine Marija, Toni, Ivana, Anita, Dragica, Tamara... može u kratkom roku ispuniti i najzahtjevnije narudžbe. Zbog toga konstantno radimo na novim proizvodima i ne planiramo stati”, kaže ekipa iz Hudog & Hucata iz čije su kreativne radionice nedavno izišle iznimno kvalitetne zaštitne autoprostirke za putovanja kućnih ljubimaca.

Story 

"Vodili smo računa da odgovaraju različitim modelima automobila. Imamo modele s dva lica - pamučna i vodonepropusna strana te 3u1 modele - kadica za putovanja, prostirka za putovanja i krevetić u apartmanu ili hotelu. Vrlo se lako jedan model pretvara u drugi”, ističu.
Da se u brendu Hudog & Hucat brine o detaljima, dokazuje i podatak da se u izradi zaštitnih autoprostirki posebna briga vodila o zateznim trakama. Naime, one drugih proizvođača najčešće pucaju odmah nakon upotrebe. Osim toga, autoprostirke izrađene su od tkanina koja se lako održavaju, odnosno prebrišu se i dlake se lako skidaju. Autoprostirke Hudog & Hucat dostupne su u crnoj, bež, sivoj i smeđoj boji, nijansama koje se jako lijepo uklope u unutrašnjost automobila, a postoje u tri veličine - za male, srednje i velike pse.

Story 

I još jedna pogodnost: kada zaštitna prostirka nije potrebna u automobilu, samo se donji dio podigne i zateznom trakom učvrsti za naslon sjedala, odnosno ne mora se sklanjati u prtljažnik.

Krevetiće Hudog & Hucat potražite na hudogandhucat.com, u pet centrima i pet shopovima diljem Hrvatskoj. Osim u Hrvatskoj, Hudog & Hucat krevetići dostupni su u pet shopovima u Europi i Americi.

*Sadržaj nastao u suradnji s brandom Hudog&Hucat