Ljubimac na frizuri, vlasnik na pedikuri

Grooming salon za kućne ljubimce i beauty centar za njihove vlasnike - ovaj savršen odgovor na moderan način života dala je Morana Peloza, vlasnica Sasha Lee centra u Kostreni nedaleko od Rijeke

Story

Dok je ljubimac na grooming tretmanu, njegov vlasnik može otići na frizuru, pedikuru, anticelulitni tretman, kod kiropraktičara… Zvuči savršeno, zar ne? Ovaj zanimljiv odgovor na sve užurbaniji način života suvremenog čovjeka zove se Sasha Lee beauty koncept i može se iskusiti u salonu u Kostreni, nedaleko od Rijeke, u ugodnom i skladno uređenom prostoru. Zaposlenici svojom dobrom energijom i profesionalnim pristupom dodatno stvaraju pozitivnu atmosferu.

Story 

"Trebali bismo zahvaliti našim klijentima, vlasnicima kućnih ljubimaca koji su nas potaknuli na razmišljanje kako im ispuniti vrijeme dok čekaju svog ljubimca“, kaže vlasnica Sasha Lee salona Morana Peloza.
Odgovor na pitanje što ponuditi vlasnicima ljubimaca dok ih čekaju nametnuo se, kaže Morana, u svakodnevnom razgovoru s klijentima.

Ljubimcima pružamo i prave wellness tretmane: kupke glinom, serumima, raznim maskama..., ovisno o tipu dlake

Story 

"Njihove želje i potrebe trebalo je uobličiti u usluge, okupiti tim stručnjaka i prilagoditi prostor. Razvoj je potrajao, trebalo je uložiti vremena, truda i rada, ali rezultat je donio veliko zadovoljstvo i dodatnu motivaciju da svakim danom budemo još bolji. Ovo posljednje - još bolji - odnosi se na stalnu implementaciju znanja i vještina koje stječemo kontinuiranim edukacijama svih zaposlenika. Pratimo novosti vezane uz naše djelatnosti, i dalje svakodnevno razgovaramo s klijentima, realiziramo nove projekte. Uvjerena sam da jedino tako možemo uspjeti“, kaže Morana koja najviše od svega voli osjetiti i vidjeti sreću na licima klijenata dok potpuno sređeni, s isto tako uređenim ljubimcima, odlaze kući jer su u ovom centru grooming doveli gotovo na najvišu razinu koju klijenti neće pronaći svugdje.

Story  Kozmetički tim Sasha Lee centra u Kostreni

Danas je sektor kućnih ljubimaca najbrže rastući u hrvatskom gospodarstvu jer sve više ljudi ima kućne ljubimce i sve više ulažu u njih. Sukladno tomu u centru Sasha Lee promišljaju o svakom koraku.
“Licencirani smo terapeuti Iv San Bernarda pa njihovom kozmetikom i Ozon terapijom pomažemo u rješavanju ranih kožnih oboljenja, a time smo i potpora veterinarima. Nakon što veterinar utvrdi simptome na životinji i odredi odgovarajuću terapiju, tu su naši medicinski tretmani i usluge kojima dodatno olakšavamo tegobe ljubimcima, poput kupki za seboreju, alergije, alopeciju i gljivice na koži. Ljubimcima pružamo i prave wellness tretmane: kupke glinom, serumima, raznim maskama ovisno o tipu dlake, stanju kože i željama vlasnika“, kaže Morana.
U frizerski salon za vlasnike ljubimaca prenijeli su dašak velegradskog glamura.

Story  Poznati i priznati zagrebački frizer Danijel Plašč

"Naši klijenti osjećaju se lijepo i sigurno u rukama poznatog i priznatog zagrebačkog frizera Danijela Plašča, koji je svoja znanja stekao na svjetskim frizerskim akademijama. Kod nas radi i proslavljeni mr. sc. Aleksandar Stošić, dr. med. specijalist ortoped, koji izvodi manualnu i sportsku medicinu na pacijentima. Kozmetičkim tretmanima lica, medicinskoj pedikuri i celulitnim tretmanima posvećujemo posebnu pozornost i radimo s proizvodima koji su u samom vrhu po svojoj kvaliteti“, kaže Morana, a posebno ističe suradnju s priznatom riječkom dizajnericom Jadrankom Šegotom i njezinim brendom Rafaela.
Jadranka za Sasha Lee ekskluzivno dizajnira i izrađuje ogrlice za pse, krevetiće i torbe. U centru se nalazi i show room s izloženim proizvodima brenda Rafaela. Svi proizvodi moći će se kupiti i putem internetske stranice centra Sasha Lee, a Morana je i ekskluzivno otkrila da će uskoro, pod svojim imenom, kreirati liniju novih proizvoda za životinje.

*Sadržaj nastao u suradnji s brndom Sasha Lee