Jesenski noviteti: Hit naslovi za hladne dane

Pripremite se za bogatu paletu emocija i uzbudljivih priča koje će obilježiti ovu jesen na DOX TV-u.

promo

Pripremite se za bogatu paletu emocija i uzbudljivih priča koje će obilježiti ovu jesen na DOX TV-u.

Od dirljivih ljudskih sudbina do fascinantnih dokumentaraca koji istražuju najaktualnije teme današnjice, naš program donosi više od 20 novih naslova koji će vas potaknuti na razmišljanje i proširiti vaše horizonte.

Uronite u svijet drama koje prikazuju složene odnose i izazove s kojima se ljudi suočavaju u suvremenom društvu. Svaka priča, poput „20 dana u Mariupolju“ ili „Supernova: Masakr na glazbenom festivalu“, donosi jedinstven pogled na život, ljubav, obitelj i prijateljstvo, pružajući vam priliku da se povežete s likovima na dubljoj razini.

Za one koji su željni znanja i novih spoznaja, pripremili smo niz dokumentaraca koji istražuju ključne događaje iz povijesti, ali i one koji se bave gorućim aktualnim društvenim pitanjima. Otkrijte nepoznate aspekte Drugog svjetskog rata kroz dosad neviđene snimke i svjedočanstva ili saznajte više o tajnama i intrigama koje su oblikovale svijet kakav danas poznajemo. Čekaju vas „Hitlerove sluškinje“, „Hitlerove tajne misije“, „Putinov rat iz sjene“ i brojni drugi.

Ljubitelji krimića bit će oduševljeni napetim pričama o stvarnim zločinima koji su šokirali svijet. Kroz detaljne istrage i intervjue s ključnim akterima u serijama „Uhoda“ i „Dame ubijaju“, zavirit ćete u um kriminalaca i saznati kako su riješeni neki od najsloženijih slučajeva u povijesti.

Ne zaboravimo ni na inspirativne priče o pojedincima koji su svojim djelima ostavili neizbrisiv trag. Upoznajte najnepopularniju bivšu prvu damu, Melaniju Trump, i otkrijte njezin put od modela do Bijele kuće. Njena životna priča pruža uvid u izazove i pritiske s kojima se suočavaju oni na vrhu.

promo 

Pridružite nam se u ovoj uzbudljivoj avanturi kroz vrijeme, prostor i ljudsko iskustvo. Doživite jesen ispunjenu znanjem, emocijama i zabavom uz DOX TV – vašu omiljenu destinaciju za vrhunske dokumentarce i serijale. Ne propustite priliku da otkrijete nove perspektive i produbite svoje razumijevanje svijeta oko sebe.