WORKCONCEPT namještaj by WESPA spaces na sajmu Ambijenta 2024.: Uz posebne promotivne pogodnosti za posjetitelje

WESPA spaces s ponosom najavljuje sudjelovanje na prestižnom sajmu Ambijenta, koji će se održati od 17. do 20. listopada 2024. godine.

promo

Ovaj sajam je najvažnija izložba namještaja i unutarnjeg dizajna u regiji, a WORKCONCEPT namještaj bit će predstavljen s inovativnim komadima koji odražavaju našu posvećenost kvaliteti, funkcionalnosti i modernom dizajnu.

promo 

Na našem izložbenom prostoru, posjetitelji će moći istražiti širok asortiman namještaja koji je savršeno prilagođen suvremenim prostorima. WORKCONCEPT namještaj nudi rješenja koja omogućavaju efikasno korištenje prostora, a istovremeno unose dozu estetike u svaki kutak. 

promo 

Osim što ćete moći iz prve ruke vidjeti naš dizajn i razgovarati s našim stručnjacima, posjetitelje očekuju i ekskluzivne promotivne pogodnosti tijekom sajma. Nudimo posebne popuste, prilagođene ponude i savjetovanje o uređenju prostora, kako bi vaša iskustva s našim namještajem bila još povoljnija i personaliziranija.

promo 

Pozivamo sve ljubitelje dizajna, arhitekte, interijere i poslovne subjekte da nas posjete i iskoriste priliku za povoljnije opremanje svojih prostora uz WORKCONCEPT.

promo 

Pridružite nam se na Ambijenti, otkrijte budućnost namještaja i iskoristite naše promotivne pogodnosti!

promo 

Za više informacija, posjetite našu web stranicu ili nas pratite na društvenim mrežama.

WESPA spaces – oblikujemo vaše prostore s idejama i inovacijama.