Na ekskluzivnoj promociji u Galeriji Kranjčar predstavljen pjenušac CODE

Vinarija Galić je u društvu brojnih uzvanika i ljubitelja vrhunskih vina ekskluzivno predstavila pjenušava vina CODE - ključ koji otvara vrata u svijet bogatih aroma, kompleksnih okusa i sofisticiranog užitka.

Robert Gašpert Tim Vinarije Galić: Ivo Močić, Andrej Markulin, Marija Piper, Iva Zovko, Josip Galić, Tatjana Fabrični Galić, Martin Grozdanović i Josip Nikić

Pjenušci su svjedoci najvažnijih i najljepših trenutaka kojima slavimo život. CODE je kreiran kao ekskluzivan pjenušac za emotivne trenutke u kojima nastaju nezaboravne uspomene. 

Vođena vizijom stvaranja jedinstvenog vina u kojem će sljubiti tradiciju, tehnologiju, inovaciju i umjetnost, Vinarija Galić tržištu predstavlja CODE koji nije samo pjenušac, nego iskustvo, priča o strasti, sofisticiranosti, umjetnosti i transformaciji.

code 

Vrhunski pjenušci CODE nose potpis uglednog vinara Josipa Galića, a on je i osobno potpisao prvih 363 numeriranih boca koje su na ekskluzivnoj promociji predstavljene uzvanicima koji su imali privilegij prvi kušati pjenušce inovatora koji vino vidi kao umjetnost, a tehnologiju kao alat kojim tu umjetnost podiže na višu razinu. Njegov je potpis jamstvo vrhunske kvalitete i autentičnosti, a njegova želja za stvaranjem nečeg novog, drugačijeg i prije svega izvanrednog inspiracija je cijelom timu vinarije koji stoji iza CODE priče.

Robert Gašpert  Vlasnik Vinarije Galić - Josip Galić i supruga Tatjana Fabrični Galić

Pjenušava vina CODE predstavili su domaćin događanja i vlasnik vinarije Josip Galić, winery menadžerica i somelijerka Marija Piper te glavni enolog vinarije Martin Grozdanović.Uz svaki pjenušac posluženi su i pomno osmišljeni zalogaji koji su se savršeno sljubili s vinom, a odličnu atmosferu upotpunile su glazbenice Vortex Stringsa.

Robert Gašpert 

Put do prestiža u svakom gutljaju

Putovanje svakog pjenušca CODE počinje pažljivim odabirom najboljega grožđa koje se s najvećom pažnjom i stručnošću ručno bere u idealnom trenutku. Nakon berbe grožđe ulazi u srce Vinarije Galić, gdje se prerađuje najnaprednijim tehnološkim rješenjima. Svi su pjenušci bazirani na grožđu Chardonnaya koje većinom dolazi iz vinograda brodskog vinogorja i Pinota Crnog koji dolazi isključivo s položaja kutjevačkog vinogorja, a igrom različitim omjerima dobivaju se različita stilistika, aromatika i struktura.

Robert Gašpert 

Glazbena stimulacija duša je pjenušaca CODE

Tajna formula u procesu stvaranja ovih pjenušaca uključuje glazbu. Svaka je boca izložena melodijama koje oplemenjuju svaki mjehurić, stvarajući simfoniju okusa i aromatične note koje očaravaju sva osjetila. Jedna je to od inovativnih tehnika u kojoj se koriste vibracija i zvuk tijekom procesa fermentacije i odležavanja kako bi se pozitivno utjecalo na molekularne procese u vinu.

Pravi luksuz koji se prepoznaje u svakom gutljaju dolazi iz kombinacije stručnosti, kreativnosti i predanosti savršenstvu. Otvaranjem boce pjenušavog vina CODE otključavaju se tajna vrata u svijet bogatih aroma, kompleksnih okusa i sofisticiranog užitka.

Robert Gašpert  Arhitekt Zoran Zidarić sa suprugom Mirnom Zidarić

CODE je ekološki vrijedan, odgovoran izbor znalaca i ljubitelja vina. Izbor je onih koji traže poseban doživljaj i imaju profinjen ukus sklon istraživanju i traganju za inovativnim proizvodima vrhunske kvalitete.

Pjenušci CODE bit će u prodaji od studenoga, a obožavatelji vina moći će uživati u CODE BLACK 639 EXTRA BRUTU koji je kreiran u ozračju glazbene frekvencije koja evocira osjećaj ljubavi.

CODE ROSE 528 BRUT kreiran je u ozračju glazbene frekvencije koja evocira osjećaj harmonije, a CODE WHITE 396 BRUT evocira osjećaj slobode.

Robert Gašpert 

Kvartet ove pjenušave rapsodije zatvara prestižno vintage izdanje iz 2016. godine koje će na tržište biti plasirano u ograničenoj količini – pjenušac CODE UNLIMITED 963 VINTAGE 2016 kreiran u ozračju vrhunske glazbene frekvencije koja evocira osjećaj ekstaze.

Ispijanjem pjenušca CODE otključajte tajnu pjenušavog luksuza i doživite strast i prestiž u svakom gutljaju.