Duchess nova kampanja snimana na brodu vrijednom 1,3 million eura u kolaboraciji sa slavnim Frauscherom

Kampanja modnog brenda Duchess womenswear za sezonu jesen - zima 24/25 snimana je u šibenskom akvatoriju te se u pozadini naziru jedinstvene vizure kraljevskog grada Šibenika i Fortice na jednom od najluksuznijih sportskih jahti Frauscher 1414 Demon, njihovom najvećem modelu.

Zvonimir Ferina

Jahte su to koje voli i James Bond te su nekoliko puta korištene za snimanja filmova o slavnom agentu 007, ali i za druge holivudske filmove. Pojavljuje se kao atrakcija u zadnjem Spidermanu, te za snimanja kampanja za Vogue i modne brendove Prada i Roberto Cavalli. Idealna je bila prilika da iz Duchess tima iskoriste ovu jedinstvenu priliku te snime novu kampanju baš na ovoj jahti, brenda za koji je Snježana Schillinger zadužena za PR.

Zvonimir Ferina 

Sama kampanja ujedno najavljuje ekskluzivnu modnu reviju koja će se održati 25.10.2024. u 17.30 sati uz zalazak sunca na Biograd Boat showu. Biograd Boat show ove godine slavi 26 godina te se nametnuo kao vodeći sajam u Europi i ujedno se proširio i na gradsku, putničku luku gdje će biti smještene najluksuznije jahte Sanlorenzo, Beneteau Monte Carlo, Lagoon, automobili Porsche sa novim modelima, električni Macanom i Carrerom 911 koja će biti premijerno izložena, Zepter sunčane naočale i drugi izlagačima luksuznog programa.

Zvonimir Ferina 

"Nakon ljetne pauze i povratka u metropolu zaključili smo kako jako volimo more, sunce, tople boje i sve što ljetni mjeseci donose, pa smo odlučili da nam upravo ljeto bude nit vodilja i glavna inspiracija za novu kolekciju. Brzo smo se dogovorili da bi novu kolekciju za jesen-zimu 2024/25 trebali predstaviti baš na moru. I nije nam dugo trebalo da to i ostvarimo. Sam proces stvaranja kolekcije tekao je glatko kao i dogovori oko kampanje.

Zvonimir Ferina 

Cijela kolekcija krojevima, bojama i uzorcima asocira na ljeto, ali smo pazili da materijali ipak budu prilagođeni nadolazećim jesenskim i zimskim mjesecima. Od materijala zato prevladavaju pliš, viskoza, pamuk i svila. A kada govorimo o bojama, najviše su zastupljene jake nijanse plave, narančaste, crvene, zlatne i zelene, dakle boje koje itekako podsjećaju na ljeto i more. 

Zvonimir Ferina 

Naši su krojevi kao i uvijek ženstveni, nosivi i jednostavni za kombiniranje s drugim komadima odjeće iz ormara. Naravno, o lokaciji kampanje nismo puno dvojili, odabrali smo brod. A kao kulisa - uz more, nebo i sunce – sjajno nam se uklopio prekrasni grad Šibenik. U samoj kampanji istaknuli smo haljine koje, već na prvi pogled, idealno predstavljaju novu kolekciju u kombinaciji sa Zepter sunčanim naočalama koje su idealne za nošenja zbog specifičnih karakteristika prilagođenih osjetljivosti očiju, ali i fashion stylinge.

Zvonimir Ferina 

Nadamo se da će naša nova kolekcija inspirirana ljetom i vas podsjetiti na vrijeme provedeno uz more i sunce", kažu nam iz Duchess tima. Impresario i art direktor bio je Antun Tin Brišar, umjetničke fotografije potpisuje Zvonimir Ferina, a model je Lucija Beden.

Make up : Masha Beauty studio-Zadar
Frizura : Marcela Studio Zagreb