PRISTUPAČNA VODENA ISKUSTVA VODE: Za svaki dom

Sanjate o odmoru od nesnosnih vrućina? Od sada se možete rashladiti kupanjem na otvorenom, i to u vlastitom dvorišnom bazenu. Zvuči jednostavno i zanimljivo? Kad i je tako!

promo

Ljeto je idealno vrijeme da dotjerate svoju privatnu oazu mira i opremite je na način na koji to vama odgovara. Ovo se, prije svega, odnosi na bazen koji je prikladan ne samo za djecu nego i za odrasle. Bazeni na Mall.hr dostupni su u širokoj paleti dimenzija i oblika sa svim potrebnim dodacima i opremom.

Bazen u dvorištu – pravi ljetni hit!

Tražite zanimljiv način na koji ćete sa svojom obitelji provesti svoje slobodno tijekom dugih ljetnih dana? Bez obzira na veličinu vašeg dvorišta i vrta, razmislite o bazenu kojem će se najviše razveseliti vaši najmlađi. Iako ćete i vi odrasli vjerojatno cijeniti svaki trenutak osvježenja. Sve što vam treba je dio travnjaka ili slobodno mjesto u dvorištu.

Veličinu bazena, dakle, odaberite ovisno o količini slobodnog prostora i broju članova vaše obitelji. U ponudi su i vrtni bazeni raznih konstrukcija. Ako tražite naprednija rješenja i cijenite maksimalnu udobnost, bazeni djelomično ili potpuno ukopani u zemlju bit će pun pogodak. Ne zaboravite ga samo pravilno i redovno održavati kako bi vam trajao dugi niz godina.

Bazen na napuhavanje, plastični ili limeni bazeni?

Nema sumnje da je vrtni bazen odlična investicija o kojoj mnogi sanjaju. No često se javljaju nedoumice oko toga kakav bazen odabrati. Na tržištu možete birati između više modela od kojih izdvajamo fiksne nadzemne bazene stabilne staklene konstrukcije i čvrste stijenke, zatim tu su plastični bazeni koji se mogu ukopati u zemlju te obično imaju ugrađene stepenice. Limeni bazen je također izrađen od čeličnog lima, a unutrašnjost je obložena od PVC folije. Možete ga djelomično ili potpuno ukopati u zemlju. Jako su popularni bazeni na napuhavanje; dostupni su modeli različitih promjera, tako da ćete lako odabrati model koji u vam odgovara.

Više ne morate radi bijega od vrućine ići daleko od kuće; sada se možete osvježiti u vlastitom bazenu! Bazeni se već dugo vremena povezuju s luksuzom i opuštanjem, ali u današnje vrijeme oni su toliko cjenovno pristupačni da ih posjeduje gotovo svaka obitelj koja ima veće dvorište.