Merla lanena posteljina savršen je odabir za ljetne noći

Merlina ljetna kolekcija spaja najbolje od lana i pamuka za ugodno spavanje čak i ljeti

promo

Hrvatski premium brend posteljine Merla spojio je najbolje od lana i pamuka i dizajnirao lanenu posteljinu MerLan, savršenu posteljinu za tople ljetne noći. Prozračnost lana tijekom noći hladi, a udio pamuka osigurava dodatnu udobnost, dugotrajnu svježinu i jednostavno održavanje. Dodatno, a možda i najvažnije – MerLan se ne mora glačati da bi izgledao fantastično.

Prirodna, nježna i jednostavna za održavanje

Lanena posteljina MerLan prozračna je i ugodna na dodir, a dostupna je u bijeloj boji. Osim udobnosti u ljetnim noćima i profinjenog izgleda, karakterizira je i dugovječnost. Visokokvalitetni materijali te poseban način dorade osiguravaju da se MerLan posteljina može prati na 95 stupnjeva, a da pritom ostane jednako lijepa i ugodna na dodir, čak i nakon 250 pranja. Materijal od kojeg je izrađena ne sadrži nikakve štetne sastojke ni boje pa je nježna prema koži i pogodna za cijelu obitelj, djecu, alergičare i osobe s najosjetljivijom kožom.

promo 

Još jedna pozitivna karakteristika ove lanene posteljine je što se ne mora glačati. Posteljinu nakon pranja možete osušiti i u sušilici rublja za dodatni karakterističan zgužvani izgled lana. Ako ipak volite zaglađeni efekt, lanenu je posteljinu najbolje izglačati dok je još malo vlažna. U oba slučaja posteljina će dugi niz godina izgledati jednako dobro i biti mekana na dodir.

promo 

Ovoga se ljeta naspavajte

Udobna, lagana i prozračna lanena posteljina pružit će vam svježinu i udobnost potrebnu za potpuni odmor kako biste se i u ljetnim mjesecima budili naspavani, dok će profinjen izgled posteljine uljepšati svaku spavaću sobu.

U kolekciji se nalaze jastučnice, gornje i donje plahte te navlake raznih dimenzija. Kako bi posteljina savršeno pristajala, plahte, jastučnice i navlake naručuju se i kupuju zasebno, u skladu s dimenzijama kreveta, jastuka i pokrivača u domu. Lanena posteljina trenutno dolazi uz 30 % ljetnog popusta pa požurite po svoju idealnu kombinaciju kako biste i u vrućim mjesecima zadržali kvalitetan i okrepljujući san. Svoju lanenu posteljinu MerLan možete kupiti u zagrebačkoj trgovini u Teslinoj ulici ili na www.merla.hr.

Brend Merla je nositelj OEKO-TEX® Standarda 100, certifikata vodeće svjetske neovisne organizacije za sigurnost tekstila kojim se jamči da u proizvodnji nisu korišteni sastojci koji bi mogli biti zdravstveno upitni.

promo 

Premium tekstil koji je osvojio svijet

Merla je maloprodajni brend Tvornice tekstila Trgovišće koja već 100 godina proizvodi premium posteljinu i stolno rublje za neke od najboljih hrvatskih i svjetskih hotela, resorta i restorana. Klijenti ih cijene zbog kvalitete posteljine i stolnog rublja, lakog održavanja i činjenice da je sav tekstil na izgled i opip isti i nakon više godina profesionalnog korištenja. U samo nekoliko godina postojanja kao maloprodajni brend, Merla je svojom damastnom posteljinom vrhunske kvalitete unijela dašak luksuznog spavanja u brojne hrvatske domove. Osim posteljine, brend Merla nudi i stolno rublje inspirirano tradicionalnim hrvatskim čipkama i vezovima. Posteljina MerLan je, poput ostalih linija brenda Merla, dizajnirana, satkana i sašivena u Hrvatskoj od najkvalitetnijih materijala pouzdanog porijekla.