Uživanje može početi! Transformirajte svoj dom u cool ljetnu oazu

Shutterstock

Zašto obožavamo i svake godine s nestrpljenjem iščekujemo ljetne dane? Razloga je bezbroj, a jedan od najvećih bez sumnje je vedar i opušteni karakter ljetne sezone. Stvoreno za uživanje, ljeto donosi sve što nam treba kako bismo se osjećali dobro i uživali u svakom danu – tople i sunčane dane, čarobne i duge večeri, sezonu godišnjih odmora, putovanja i glazbenih festivala, druženja s obitelji i prijateljima.

Iako se veselimo svemu što nam ljeto ima za ponuditi, najviše se veselimo onim slobodnim trenucima i danima koje ćemo provesti kod kuće bez neugodnih vrućina! 

Najljepši ljetni dani su oni kod kuće

Ljeto donosi novu sezonu putovanja, istraživanja novih destinacija i uživanja uz obalu mora, ali ima nešto posebno u slobodnim ljetnim trenucima i danima koje ćemo provesti kod kuće. Od opuštenih večeri uz omiljene ljetne filmove do vikenda provedenih u dobrom društvu, najljepši ljetni dani često su oni koje ćemo provesti između svoja četiri zida.

Kako uživanje kod kuće ovog ljeta podignuti na novu razinu?

Shutterstock 

Cool ljetna oaza u kojoj ćete obožavati provoditi vrijeme

S temperaturama koje su se već na početku ljeta popele iznad trideset i s velikom željom da se maknemo iz užurbanog ritma na užarenim gradskim ulicama, u svojim domovima tražit ćemo osvježenje i opuštenu atmosferu. Kako biste svoj dom transformirali u cool ljetnu oazu, u nastavku otkrivamo nekoliko jednostavnih savjeta i trikova koji će u svakom prostoru stvoriti ugodnu, vedru i osvježavajuću atmosferu.

1. Dekoracije u ljetnom stilu

Prvi korak u ljetnoj transformaciji doma bit će male promjene u dekoraciji koje će svakom prostoru dati ljetni look. Bez obzira preferirate li minimalizam i neutralne boje ili ste ljubitelj maksimalizma i šarenila u dizajnu interijera, nekoliko dekorativnih detalja s morskim motivima, lagane tkanine u svijetloj boji, prirodni materijali poput ratana ili bambusa i puno zelenila svakom će prostoru dati ljetni izgled. Za potpunu ljetnu transformaciju, nemojte zaboraviti ni na miris te dodajte nekoliko mirisnih svijeća u prostoru u svježim citrusnim mirisima.

Shutterstock 

2. Najvažnija stvar za ugodnu atmosferu – klima!

Ako zaista želite uživati u svom domu tijekom najtoplijih ljetnih dana, na vrh liste ljetnih investicija i prioriteta stavite suvremeni klima uređaj.

Iz godine u godinu, ljetne temperature su sve više zbog kojih život bez klime postaje gotovo nezamisliv. Mi smo ove godine odlučili pronaći savršeni klima uređaj koji svaki prostor u trenu pretvara u cool oazu.

Nekoliko je važnih stvari koje danas tražimo u savršenoj klimi. Iako će većina klima uređaja ohladiti prostor, malo je onih koji će to napraviti na ugodan način. No, u 2024. godini više ne pristajemo na klima uređaje koji će puhati u nas ili koji su glasni. Također, želimo da je zrak koji izlazi iz klime ne samo osvježavajuć, već i pročišćen. I dok ćemo itekako osjetiti efekt klima uređaja u kreiranju osvježavajuće atmosfere u domu, ono što nikako ne želimo osjetiti je korištenje klime na svojim računima zbog čega je štednja energije još jedna važna stavka u potrazi za savršenim klima uređajem.
Sve što tražimo u suvremenom klima uređaju, a i više od toga, pronašli smo u Samsung WindFree™ klima uređaju.

Samsung 

Razlog zbog koje je Samsung klima uređaj najbolji odabir krije se u njegovoj inovativnoj tehnologiji WindFree™, jedinom sustavu koji koristi „mirni zrak” za stvaranje hladnog i ugodnog okruženja u svakom prostoru. Upravo je Samsung WindFree™ sustav zaslužan za manje ambijentalne buke, nježniji i blaži protok zraka, ravnomjerno raspoređen kroz desetke tisuća mikro rupica, te manju potrošnju električne energije, dok za pročišćeni zrak Samsung klima uređaj ima ugrađeni Tri-Care filter.

Nakon što je zadovoljio sve naše kriterije, Samsung klima uređaj iznenadio nas je jednom značajkom koju nismo znali da smo trebali. Postoji li bolji scenarij od povratka u osvježavajuću atmosferu u domu nakon vremena provedenog na ljetnoj vrućini? Zahvaljujući SmartThings aplikaciji, svojim Samsung klima uređajem možete upravljati gdje god se nalazili i uvijek se vratiti u svoju cool oazu.

Samsung 

3. Uvijek spremni za uživanje uz osvježavajuće koktele i lagane grickalice

Ljeto je savršeno vrijeme za uživanje u osvježavajućim napicima i laganim grickalicama. Pripremite hladne čajeve, limunade i smoothieje s puno leda, a hladnjak napunite svježim voćem i povrćem, sirevima i orašastim plodovima uz koje ćete u trenu pripremiti lagani snack. Ako ćete ovog ljeta isprobati jedan novi koktel stvoren za ljeto, neka to bude limoncello spritz.

Kombinacija 2 doze limoncella, 3 doze pjenušca i 2 doze mineralne, uz dodatak kriške limuna, leda i začinskog bilja poput mente, stvorit će ukusni i osvježavajući koktel koji obožava i pjevačica Sabrina Carpenter, a u kojem ćete uživati i vi i vaši gosti!

Unsplash 

Pretvaranje vašeg doma u ljetnu oazu u kojoj ćete uživati čak kada je i vani jako vruće može biti jednostavno i zabavno. Više informacija o Samsung klimatizacijskom uređaju otkrijte na samsung-climatesolutions.com.

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Samsung.