Najvažniji dio svakog radnog kutka: Acer prijenosna računala s novim AI iskustvima

Najnovija Acerova prijenosna računala Swift AI donose nova AI iskustva koja će pomoći korisnicima da se bolje organiziraju, uživaju i postignu više kod kuće, u školi i na poslu

Shutterstock

Bilo da radite od kuće, studirate ili vam trebate prostor za organizaciju obaveza, radni kutak postao je neizostavan dio svakodnevnog života. Uređenje takvog prostora važno je zato što potiče produktivnost, a kao najvažniji ističe se onaj dio koji uvijek možemo ponijeti sa sobom i tako svaki prostor pretvoriti u svoj radni kutak. Naravno, riječ je prijenosnom računalu.

Mobilnost svaki prostor pretvara u radni 

Jedna od najvećih prednosti prijenosnog računala je fleksibilnost koja njegovim korisnicima omogućuje da rade bilo gdje. Mobilnost je u 2024. godini ključna jer je sve veći naglasak na slobodi kretanja i mogućnosti rada ili učenja u različitim okruženjima. Također, s prijenosnim računalom lako se možete prebacivati između različitih zadataka, bilo da je riječ o videopozivima, pisanju dokumenata ili pretraživanju podataka na internetu. Još jedna velika prednost svakog prijenosnog računala jest minimalan prostor koji zahtijeva. Zahvaljujući tomu i najmanji prostor možete pretvoriti u radni - bilo da ste kod kuće, na poslu ili u školi.

No prijenosna računala danas daju mnogo više od fleksibilnosti. Najnovija Acerova prijenosna računala Swift AI i nova AI iskustva koja donose najbolji su primjer koliko nam prijenosna računala zapravo mogu pomoći u radu, učenju i organizaciji.

Shutterstock 

AI u novim prijenosnim računalima Acer

Jedan od najvećih noviteta u Acer Swift AI prijenosnim računalima jest Microsoft Copilot koji integrira umjetnu inteligenciju u alate poput Worda, Excela i PowerPointa kako bi se poboljšala produktivnost.

U alatima kojim se svakodnevno koristimo Microsoft Copilot pruža prijedloge u stvarnom vremenu, automatizira repetitivne zadatke i pomaže u generiranju sadržaja, poput pisanja e-mailova ili kreiranja prezentacija.

Koristeći modele umjetne inteligencije i podatke korisnika, Copilot nudi personaliziranu asistenciju te olakšava donošenje odluka, omogućujući fokus na važnije zadatke.

Zahvaljujući uvjerljivoj kombinaciji performansi i cjelodnevnog trajanja baterije, Acer Swift AI prijenosna računala nude i nove načine interakcije i stvaranja. Cocreator pomaže korisnicima da ožive svoje ideje uzimajući opise i generirajući nove slike u gotovo stvarnom vremenu, dok Live Captions može prevesti izgovorene riječi s 44 jezika i prikazati titlove na engleskom u stvarnom vremenu, bilo da je riječ o videozapisu uživo, filmskom dijalogu ili isječku s YouTubea. Windows Studio Effects dolazi sa značajkama pojačane umjetne inteligencije kao što su zamućenje pozadine, kontakt očima, automatsko kadriranje, portretno svjetlo i kreativni filtri kako bi se poboljšala rasvjeta i učinilo da korisnici izgledaju najbolje što mogu u svojim virtualnim sastancima, prijenosima uživo ili videopozivima.

PR 

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Acer.