Budućnost gradnje: Montažne kuće Partas za svakodnevni život pod krovom po vašoj mjeri

Brzina gradnje, energetska učinkovitost i protupotresnost samo su neki od razloga zašto su montažne kuće sve popularniji odabir

PR

Pronalaženje idealne nekretnine danas je pravi izazov. Cijene na tržištu rapidno rastu, a kvalitetni stanovi i kuće postaju sve nedostupniji prosječnom kupcu. Međutim, uz prave informacije i odabir pouzdanog partnera gradnja vlastitog doma može biti mnogo jednostavnija, brža i financijski pristupačnija. Montažne kuće PARTAS nude modernu alternativu.

PR 

Sve prednosti montažnih kuća

Najveće prednosti montažnih kuća su energetska učinkovitost i brzina gradnje. Tvrtka PARTAS specijalizirana je za gradnju montažnih kuća od lameliranog drveta i križno lameliranog drva (CLT), materijala koji spaja modernu tehnologiju, održivost i estetsku privlačnost. Korištenjem lameliranog drva i CLT-a PARTAS omogućuje stvaranje kuća i zgrada vrhunske kvalitete koje pružaju visoku razinu energetske učinkovitosti, zdravu unutarnju klimu te dugoročnu otpornost na vanjske utjecaje.

PR 

Tvrtka PARTAS ističe se i u brzoj izvedbi montažnih kuća jer je proces gradnje uz CLT tehnologiju i tehnologiju lameliranog drveta iznimno brz i efikasan. Montaža konstruktivnih elemenata kuće može biti gotova u roku od 1 do 3 dana, dok se gradnja do visoke roh-bau faze završava za samo 15 do 30 dana, ovisno o veličini i složenosti objekta.

Osim estetskih i funkcionalnih prednosti, fleksibilnost, lagana konstrukcija i sposobnost podnošenja visokih opterećenja lamelirano drvo i CLT čine iznimno otpornim na potrese i oluje, osiguravajući sigurnost i dugovječnost vašeg doma.

PR 

Montažne kuće građene po vašim željama i potrebama

Uz prilagodljivost dizajna, sve kuće iz kataloga PARTAS mogu se individualno modificirati kako bi zadovoljile želje klijenata, bilo da je riječ o promjeni rasporeda prostorija ili prilagodbi dimenzija objekta.

Od ekološki prihvatljivih materijala do visokih energetskih standarda i inovativnih građevinskih rješenja, PARTAS je pouzdan partner za održivu budućnost i domove koji ispunjavaju vaše snove.

PR 

Više informacija: pronađite na www.partas.hr ili se javite na info@partas.hr i +385 (0)1 6279 530.

*Sadržaj nastao u suradnji s tvrtkom PARTAS.