Stan jedne od naših najuspješnijih influencerica ostavlja bez daha, uređuje ga već godinu dana: 'Još nije gotovo'

Sada je na društvenim mrežama pokazala kako je uredila hodnik i blagovaonu, a njezini pratitelji nisu skrivali oduševljenje.

Instagram

Jelena Perić, jedna od naših najuspješnijih beauty influencerica, krajem prošle godine uselila je u svoj novi stan, čije uređivanje još nije dovršila.

Pomno bira svaki detalj, a sada je na Instagramu pokazala kako je teklo uređenje hodnika i blagovaonice, te se pohvalila i rezultatima.

'Još nije sve gotovo, ali polako se bližim kraju', napisala je uz video u kojem su najviše pažnje privukli veliki ormar s ogledalima u hodniku, i ostakljena vitrina u blagovaonici, u kojoj prevladava drveni namještaj.

'Baš ti je lijepo i funkcionalno', 'Predivno izgleda, zaista prekrasno', 'Ajme želim ove staklene ormare i ja sad', 'Ovo je vrh vrhova', pisali su joj oduševljeni pratitelji.

Ranije je pokazala kako je uredila kuhinju i dio dnevnog boravka, u kojem je glavna zvijezda kutna garnitura, a svaka od prostorija je uređena u minimalističkom stilu.

'Nisam tip od emotivnih tekstova, ali ovo je nešto na što sam jako ponosna i napokon sam ostvarila jedan od najvećih ciljeva u životu. Stvoriti svoj dom iz snova, sama. Idu mi suze radosnice', napisala je ranije na Instagramu.

Jelena sudjeluje i u radovima te je u nekoliko navrata pokazala kako joj nije problem zasukati rukave i prionuti na posao.

Inače, Jelena na Instagramu ima više od 968 tisuća pratitelja, a njezin YouTube kanal broji preko 174 tisuća pretplatnika.

Ima sinčića Tea, kojeg je dobila s bivšim zaručnikom, nogometnim trenerom Igorom Bubnjićem. Zaruke su prekinuli u ljeto 2022., svega nekoliko mjeseci prije nego što je Jelena s Markom Mrkićem dospjela u finale showa 'Ples sa zvijezdama'. S bivšim je ostala u dobrim odnosima i zajedno sudjeluju u odgoju njihova sina.

Instagram 

'I ja sam dijete rastavljenih roditelja i znam koliko znači odsutnost jedne strane, ali najvažnije je da dobro komuniciramo. Igor živi u Puli, radi kao trener i svaki slobodan trenutak koristi za Tea. I ne, ne bih se nazvala samohranom majkom jer Teo ima oca, tu je za njega', ispričala je Jelena za Story.

Još fotografija Jeleninog stana pogledajte u galeriji: