Ovo je luksuzni stan košarkaša i manekenke: Sve izgleda kao iz filmova, a posebno mjesto uredili su za svoju mezimicu

Poslije dugog niza godina života u različitim državama i gradovima, dom su svili tamo odake su i potekli.

Instagram

Sramotna scena odigrala se na utakmici Budućnosti i Crvene zvezde, kada je nakon pogođene trice publika krenula vrijeđati Minu Milutinović, suprugu košarkaša Nemanje Nedovića. Da ga uvrede ne diraju Nemanja je pokazao 'dirigirajući' pred razjarenom gomilom.

Nemanja i Mina u braku su dvije godine, a na društvenim mrežama često objavljuju privatne fotografije. Njihova oaza mira je njihov dom, koji su u nekoliko navrata pokazali na društvenim mrežama.

U lipnju ove godine postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Talia. Poslije dugog niza godina života u različitim državama i gradovima, dom su svili tamo odake su i potekli, u Srbiji.

'Život mi se promijenio za 180 stupnjeva otkada sam postala mama. Promijenili su se i prioriteti. Bebica mi je sada na prvom mjestu, a sve ostalo ako se nađe vremena. To je nešto najljepše što se može dogoditi čoveku, tako da se ne žalim', rekla je Mina za Puls Online.

'Kad god vidim to malo stvorenje zaboravim na nesanicu i nespravanje, a imam sreću da mi je beba super, spava od deset navečer do šest ujutro, tako da se sve namjestilo', dodala je.