Obilježite s nama i ove godine mjesec borbe protiv raka dojke u središtu Zagreba - u subotu, 12. listopada!

Već 13 godinu zaredom medijski brend i lifestyle tjednik Story obilježava mjesec borbe protiv raka dojke.

Story

Tako će i nadolazeća subota, 12. listopada, biti obojena u ružičasto u suradnji s Udrugom P.I.N.K. life i partnerima te pod geslom 'Sačuvajmo zdrave dojke'. Pridružite nam se na donatorskom događanju Story Pink Fest u centru Zagreba.

Story Pink Fest je edukativno-donatorsko događanje posvećeno obilježavanju mjeseca borbe protiv raka dojke koje uključuje puno pozitivne energije i zabave uz okupljanje brojnih članica Udruge P.I.N.K life, prijatelja i partnera brenda Story, poznatih osoba i građana koji se dolaze informirati te donacijama podržati ovaj društveno važan projekt.

Cilj projekta pod nazivom Story Pink Ribbon, u sklopu kojeg je središnji događaj Story Pink Fest, prikupljanje je sredstava za rad Udruge P.I.N.K life.

Uz prikupljanje sredstava naglasak se stavlja i na preventivan te edukativan aspekt akcije. S obzirom na svakodnevno povećanje registriranih slučajeva oboljelih od raka dojke, podizanje svijesti javnosti o bolesti, samopregledu i mogućnostima prevencije od krucijalne je važnosti. Stoga rezervirajte vrijeme i dođite na Story Pink Fest ove subote, pridružite se mimohodu podrške oboljelima od raka dojke na Strossmayerovu trgu s početkom u 10 sati, a potom uživajte u programu na Cvjetnom trgu.

Story 

Program će početi okupljanjem u 10 sati na Strossmayerovu trgu, slijede pozdravni govori i polazak povorke podrške oboljelima do Cvjetnog trga, na kojem će se održati tradicionalna modna revija članica udruge koje će pratiti osobe iz javnog života u kreacijama poznatih hrvatskih dizajnera. Uz to, događanje koje traje od 10 do 14 sati na Cvjetnom trgu začinit će nastupi dječjih zborova, plesnih skupina te raznih glazbenih izvođača.

Tradicionalno, Magazin Story i ove godine izlazi u ružičastom ruhu - Story Pink Issue pa u srijedu, 9. listopada 2024., svim čitateljima poklanja kupone powered by PBZ Card Premium Visa s popustima za najpovoljniji jesenski šoping.

Potražite svoje omiljene brendove uz popuste sa Story Shopping kuponima powered by PBZ CARD PREMIUM VISA! Uz kupone u novom broju Storyja započnite svoj festival shoppinga, prošećite do trgovina i danas iskoristite čak 40% popusta za plaćanje PBZ Card Premium Visa karticom!

Kuponi se mogu iskoristiti do 15. listopada u Republici Hrvatskoj.

Za posjetitelje Story Pink Fest-a koji u subotu, 12. listopada 2024. godine, uz Story Shopping kupone ostvare potrošnju u trgovinama partnerima u iznosu od 30,00 EUR na Premium Visa kartici ili doniraju za Udrugu P.I.N.K. life na Premium Visa izložbenom prostoru, tvrtka PBZ Card pripremila je dar – Pink Shopping vrećicu.

Dar možete preuzeti uz predočenje računa na izložbenom prostoru PBZ Card Premium Visa na događanju Story Pink Fest na Cvjetnom trgu u Zagrebu, 12. listopada od 10 do 14 sati. Požurite jer su količine ograničene.

Više o događaju Story Pink Fest 12. listopada na Cvjetnom I Strossmayerovu trgu te akcijama partnera dm Hrvatska i PBZ Carda doznajte uskoro na www.story.hr!

#dmhrvatska#pink#ribbon#breastcancerawarenessmonth #storyshoppingfest #pbzcard #premiumvisa

Story