Ovan 

Posao: Dobar priljev energije, pozitivno raspoloženje i svi su izgledi da tipični Ovnovi budu uspješni na profesionalnom planu.

Ljubav: Veći dio ovog četvrtka imat ćete puno razumijevanja za želje i potrebe druge strane na ljubavnom planu. Ponekad davanje pruža više zadovoljstva nego uživanje u raznim pogodnostima.

Zdravlje: Moguće su povremene manje glavobolje.

Bik

Posao: Ovaj bi se radni četvrtak za većinu Bikova trebao nastaviti s nekoliko dosad dosta uspješnih dana u poslovnoj sferi.

Ljubav: Susret sa starom simpatijom može vam donijeti čak i kratkotrajno zadovoljstvo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

žena
VK STUDIO / ALAMY / ALAMY / PROFIMEDIA 

Blizanci

Posao: Solidni rezultati na kraju radnog dana realno su mogući kod najtipičnijih Blizanaca, ali uz puno uloženog vremena i potrošene energije.

Ljubav: Određeno vrijeme i energiju će vam oduzeti događaji na ljubavnom planu. Nemojte žaliti truda, danas bi vam se sve trebalo vratiti s kamatama.

Zdravlje: Vodite računa o sitnim kostima na rukama i nogama.

Rak

Posao: Nije loš dan za profesionalne aktivnosti Raka, iako ćete morati trčati nadaleko i naširoko da biste sve obavili.

Ljubav: Vjerojatno manjeg intenziteta, ali tijekom dana vas mogu opterećivati ​​novosti na polju emotivnih ljubavnih odnosa koje očekujete, ali nikako da stignu.

Zdravlje: Obratite pažnju na kožu i moguće alergijske reakcije, savjetuje Astroputnik.

sretna žena
Shutterstock 

Lav

Posao: Pred Lavovima je jako dobar radni dan, pogotovo ako imaju određenu slobodu odlučivanja, odnosno dozu poslovne samostalnosti.

Ljubav: Koliko god se trudili i pokušavali nametnuti svoju volju na ljubavnom planu, ovaj četvrtak vam baš i nije povoljan za realizaciju vaših namjera.

Zdravlje: Pokušajte dobro uskladiti posao i odmor.

Djevica

Posao: Tijekom ovog radnog dana na red dolaze propušteni poslovi i morat ćete se više potruditi da ih završite.

Ljubav: Što se tiče događanja na polju ljubavnih odnosa, danas vam je najslabija točka strpljenje, odnosno pokušajte izbjegavati nagle odluke.

Zdravlje: Mogući kardiovaskularni problemi.

Horoskop
Shutterstock 

Vaga

Posao: Tipične predstavnike astrološkog znaka Vaga očekuje potpuno korektan radni dan, osobito ako se bave profesionalnim aktivnostima kreativne naravi.

Ljubav: Nedostatak realnih parametara u sagledavanju trenutne situacije na ljubavnom planu, ovog četvrtka vam može donijeti dosta pogrešnih procjena i poteza.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpion

Posao: Povoljan dan za Škorpione, počevši od novih ugovora, dogovora, sve će vam ići od ruke.

Ljubav: Nije realno da će doći do značajnijih promjena na polju ljubavnih odnosa, iako nije isključeno da vas ugodno iznenadi neka mlađa, simpatična osoba.

Zdravlje: Budite umjereni u svemu.

Horoskop
Shutterstock 

Strijelac

Posao: Drugi dan svibnja proći će u standardnom ritmu, niste u prvom planu i možete se malo opustiti i sve započeto opušteno privesti kraju.

Ljubav: Nemojte ništa lomiti preko koljena na ljubavnom planu, samo je vrlo vjerojatno da će vam se dogoditi par situacija koje zahtijevaju brzo razmišljanje i reakciju.

Zdravlje: Osim opterećenja koljena i stopala, nema drugih upozorenja.

Jarac

Posao: Praktično sve današnje poslovne aktivnosti Jarčeva trebale bi biti precizne, vrlo konkretne kako bi se izbjegle ozbiljne komplikacije sa suradnicima.

Ljubav: Uz svu logiku i realnost kada je ljubav u pitanju, danas vam može nedostajati zrnce fleksibilnosti, kako biste bolje razumjeli ponašanje voljene osobe.

Zdravlje: Nema većih zdravstvenih upozorenja.

Horoskop
Shutterstock 

Vodenjak

Posao: Mogući su problemi u komunikaciji s nadređenima, bilo bi dobro to nekako izbjeći.

Ljubav: U ljubavnoj sferi danas možete izazvati dosta bure nekontroliranim izljevima osjećaja, bilo lijepih, bilo onih koji pokazuju razočaranje stanjem partnerskih odnosa.

Zdravlje: Vodite računa o kičmi.

Riba

Posao: Ljudi rođeni u znaku Riba danas mogu bolje iskoristiti pozitivne astrološke aspekte za profesionalne aktivnosti ako se udruže s provjerenim kolegama.

Ljubav: Uspješna poslovna saradnja mogla bi biti i sa voljenom osobom, podrazumijeva se da imate čiste profesionalne račune, pa ljubav duže traje.