Početkom svibnja Merkur je još uvijek u retrogradnoj fazi, ali sredinom mjeseca izlazi iz retrogradnog stanja i polako napušta svoju sjenu. Zato je svibanj vrijeme kada analiziramo što smo napravili u prošlosti i razmišljamo o svemu što smo naučili te počinjemo primjenjivati ​​lekcije iz iskustva.

Astrolozi ističu da nekoga čekaju usponi i padovi te važne promjene na poslu, u karijeri i financijskom sektoru. A netko će imati sreće u svom emotivnom životu i u sferi komunikacije s drugim ljudima.

Ovan

Predstavnike ovog znaka čeka veliko razdoblje koje će utjecati na sva područja života. Posebna sreća očekuje se u financijama! Postoje velike šanse za povećanje prihoda i dobivanje novih projekata.

Ovan.jpg
Shutterstock 

Hrabro prihvatite sve ponude i ne bojte se donositi važne odluke vezane uz privatni, a posebice ljubavni život!

Blizanci

Pripremite se za vrlo sadržajno i sretno razdoblje. Preporučuje se ne zaboraviti malo zdrave sebičnosti! Posvetite se sebi i odmoru, jer na kraju proljeća bit će puno prilika koje možete iskoristiti.

Blizanci.jpg
Shutterstock 

Ako se potrudite na poslovnom planu, imat ćete priliku ostvariti stari san.

Lav

Ostavite po strani sve nesigurnosti i sumnje. U svibnju će vam trebati sasvim druge kvalitete - ustrajnost i vedrina. Drugi će moći vidjeti vaš potencijal i sve vaše kvalitete.

Lav.jpg
Shutterstock 

U vašem okruženju pojavit će se potpuno novi ljudi, što će donijeti mnogo sretnih trenutaka. Okružite se ljudima koji vam prenose pozitivnu energiju.

Djevica

Djevice će početkom mjeseca morati napraviti izbor i on će najvjerojatnije biti uspješan. Dobre vijesti očekuju vas i na profesionalnom planu. Predstavnici ovog znaka vjerojatno će dobiti unapređenje ili povišicu.

Djevica.jpg
Shutterstock 

Također, predstavnici ovog znaka osjetit će olakšanje i pozitivne vibracije. Osjećat ćete se dobro!

Vaga

Svibanj će za Vage biti mjesec pobjede. Vaše izvrsno raspoloženje i upornost pomoći će vam da iz svake zbunjujuće situacije izađete kao pobjednik i s osmijehom na licu. Svojim optimizmom i dobrim raspoloženjem moći ćete usrećiti sve oko sebe.

5 horoskopskih znakova koji će u svibnju imati sreće i novca
Shutterstock 

Također, u vašoj blizini mogao bi se naći netko tko bi vam mogao postati vrlo blizak prijatelj, možda čak i životni partner, piše Žena