Poznata ruska astrologinja Vasilisa Volodina otkriva da će dva znaka Zodijaka imati posebnu sreću u svibnju 2024. kad je riječ o financijama. Očekuje ih veći pritok novca i dobra poslovna atmosfera pa će konačno financijski malo odahnuti.

Odličan horoskop u svibnju, kad je riječ o materijalnim prilikama, smiješi se Blizancima i Lavu!

Blizanci

Svaki napor koji Blizanci poduzmu u svibnju bit će bogato nagrađen, no rezultirat će velikim umorom na kraju mjeseca. Ipak, umor vam neće smetati jer ćete uživati ​​u rezultatima svog rada.

Iako vam se smiješi dobra financijska situacija, morate biti oprezni jer vas uz odličnu zaradu čekaju i neočekivani izdaci. Obratite pozornost na 2. svibnja, to je datum kada možete imati financijskih poteškoća, pogotovo ako vučete neke stare dugove.

Blizanci.jpg
Shutterstock 

S druge strane, 4. svibnja datum je kada vam mogu doći vrlo dobri prijedlozi ili ideje za pokretanje novog posla ili alternativne načine zarade. Neočekivane prilike i prihodi očekuju vas 8. svibnja, kada također trebate biti posebno otvoreni za nove ideje.

No, posebno blagoslovljeno razdoblje i sveukupno poboljšanje financijskog stanja očekujte krajem mjeseca, odnosno od 20. svibnja, a dobro razdoblje nastavit će se početkom lipnja, sve do 9. lipnja! Financijski uspjeh tada je zajamčen.

Savjet astrologa je da većinu zarađenog novca držite po strani, ali pritom ne zaboravite na sebe i dopustite si malo luksuza.

Lav

Lav će u svibnju dobiti neočekivani prihod i cijeli će mjesec biti vrlo obećavajući kada su u pitanju financije.

No, da bi im novac lako dolazio, morat će pokazati svoju najbolju osobinu – odlučnost da krenu naprijed. Istovremeno, svibanj će vam biti naporan i od vas će zahtijevati rješavanje velikog broja radnih problema i prepreka. Ipak, ne brinite, sav trud i rad bit će pošteno nagrađen.

Lav horoskop.jpg
Shutterstock 

Najbolje će ići Lavovima koji teže financijskoj neovisnosti ili je već imaju, odnosno onima koji se bave vlastitim poslom ili hobijem. Svibanj će svakako biti jedan od najprometnijih mjeseci ako ste sami svoj šef.

Najbolje razdoblje za financijske pothvate očekuje vas od 9. do 15. svibnja, kada biste se trebali aktivirati i provoditi svoje ideje – to je trenutak kada ćete imati najveću podršku zvijezda. Vrijedno je razmisliti o ulaganju ili pokretanju novih projekata.

Važno je da ovaj mjesec pokažete razboritost i odgovornost te se riješite dugova, barem onih kojih možete, kako biste izbjegli probleme u budućnosti. I ne brinite, čak i ako bude padova, ostanite mirni, na kraju mjeseca ćete imati pozitivnu bilancu, puno bolju nego prethodnih mjeseci! Novac vam dolazi iz različitih izvora, piše Žena