Ovan

Posao: Sve ide po planu i uz pojačan intenzitet angažmana, pa za tipične Ovnove ovog dana nema prepreka na profesionalnom planu.

Ljubav: Bilo bi dobro da danas analizirate važne detalje ukoliko želite da nekako razjasnite neočekivane komplikacije na polju ljubavnih odnosa.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Bikovima će biti potrebno prilagoditi i korigirati dosadašnje radne navike zbog nametanja nekih novih poslovnih parametara od strane viših instanci.

Ljubav: Unatoč svim vašim realnim očekivanjima, danas nisu isključena ugodna iznenađenja na polju ljubavnih odnosa u vidu aktiviranja osobe iz vaše ljubavne prošlosti, stare simpatije.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

žena radi
Unsplash 

Blizanci

Posao: Vjerojatno ćete morati potražiti pomoć nekog od provjerenih suradnika i tu ne oklijevajte kako biste uštedjeli vrijeme.

Ljubav: Ako ste raščistili najveće dileme na ljubavnom planu, okrenite se budućnosti punim plućima i otvorenog srca.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Veliki obujam poslovnih obaveza danas će objektivno dosta umoriti Rakove. Ali, bez brige, uz pomoć sa strane sve ćete stići na vrijeme da završite.

Ljubav: Velika je vjerojatnost da ćete tijekom današnjeg dana na svom ljubavnom putu upoznati vrlo zanimljivu osobu s kojom možete započeti lijepu i zanimljivu komunikaciju.

Zdravlje: Odlično.

sretni par
Shutterstock 

Lav

Posao: Iako vam danas mnoge stvari idu od ruke, budite spremni malo se boriti za svoje stavove, posebno s onima koji ne mogu ili neće bez pitanja pratiti vaš tempo.

Ljubav: Pozitivna energija i pojačan osjećaj strasti pratit će većinu tipičnih Lavova i tijekom ovog dana. Bilo bi poželjno kontrolirati impulzivne reakcije kako ne bi zakomplicirali situaciju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Trebali biste se posvetiti onim projektima i poslovima koje ste započeli, raščistiti zaostatke i tako sebi olakšati posao.

Ljubav: Slobodne Djevice – započet će jača, intenzivnija i strastvenija komunikacija s novom simpatijom, oboje jedva čekate da se upoznate.

Zdravlje: Mogući problemi s krvnim tlakom.

ljubavni par
Shutterstock 

Vaga

Posao: Potencijalno vrlo dobar dan je pred većinom predstavnika Vaga, mnogi od vas mogli bi imati priliku poboljšati svoje radne uvjete ili ostvariti vrlo solidnu poslovnu suradnju.

Ljubav: Pozitivnu energiju i dobre vibracije vrlo lako ćete ovog dana prenijeti na ljubavno polje. Uživajte, preporučuje Astroputnik.

Zdravlje: Odlično.

Škorpion

Posao: Pred najtipičnijim Škorpionima je jako dobar radni dan. Uspješno svladavanje poslovnih prepreka može usporiti neke od važnih tehničkih detalja, ali nema razloga za veliku zabrinutost.

Ljubav: Želite li svoje zavodničke predispozicije staviti na kušnju, samo naprijed uz savjet da postavite granice do kojih ste spremni ići.

Zdravlje: Neće škoditi obaviti neke rutinske kontrole.

zdravlje grudi
Shutterstock 

Strijelac

Posao: Ne donosite preuranjene zaključke i ishitrene odluke. Moguće probleme u poslovnom okruženju potrebno je promatrati iz više kutova i malo dublje.

Ljubav: Ovaj četvrtak vam nije povoljan za preuzimanje inicijative na ljubavnom planu, ali, ako je moguće, prepustite drugoj strani da učini konkretan korak.

Zdravlje: Promjenjivo raspoloženje.

Jarac

Posao: Gotovo sve profesionalne ciljeve koje su si Jarci postavili danas možete ostvariti bez većih problema, pod uvjetom da su u granicama realnosti.

Ljubav: Doza zainteresiranosti i razumijevanja jako će se svidjeti vašoj novoj simpatiji. Korak po korak i komunikacija između vas može postati vrlo zanimljiva.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj prehrani.

žena jede tiramisu
pexels 

Vodenjak

Posao: Nastavlja se razdoblje pozitivnih poslovnih okolnosti za tipične predstavnike Vodenjaka. Nastavite svojim tempom uz upozorenje da malo racionalnije trošite energiju.

Ljubav: Zaposleni Vodenjaci mogu biti malo distancirani jedan prema drugom, da bi se to prevladalo potreban je podjednak trud oba partnera.

Zdravlje: Budite što više u pokretu.

Riba

Posao: Pred većinom ljudi rođenih u znaku Riba je vrlo naporan radni dan, pogotovo ako su započeli realizaciju nekoliko poslovnih zadataka.

Ljubav: Bilo bi lijepo da svoje kreativne i sanjarske ljubavne ideje danas podijelite sa svojom novom simpatijom.

Zdravlje: Vodite računa o prehrani.