Natjecateljica iz 'Gospodina savršenog' potpuno promijenila izgled

Svi su iznenađeni promjenom

Instagram

Jedna od natjecateljica popularne emisije 'Gospodin savršeni', 24-godišnja Mirna Gostinski, nedavno je svoje pratitelje na Instagramu iznenadila svojom promjenom u izgledu. U prvoj sezoni emisije 'borila' se za 15 godina starijeg Gorana Jureneca, a svi su ju nakon toga pamtili kao slatku i milu mladu djevojku poduže kose.

Instagram 

Iako je dosta brzo napustila emisiju u kojoj je zavodnik Goran odabrao 22-godišnju Hanu Rodić s kojom je i danas u ljubavi, svojom simpatičnošću pridobila je brojne obožavatelje. Upravo ti obožavatelji, kojih na Instagramu ima skoro pet tića, u posljednje vrijeme iznenađeni su promjenom njezina izgleda.

RTL 

Dok je uvijek odavala dojam kao uobičajena djevojka u posljednje vrijeme na društvenim mrežama objavila je nekoliko fotografija nove frizure koje su ju učinile, ako je suditi po komentarima na Instagramu, poprilično izazovnom i privlačnom djevojkom. 

Zagrepčanka Mirna bila je jedna od 19 kandidatkinja u rado gledanoj emisiji, no sudjelovanje joj je Goran brzo uskratio 'izbacujući' ju u jednom od prvih krugova eliminacija. Vrlo brzo oboje su shvatili koliko su drugačiji karakteri, zbog čega ju je Goran čak i upitao je li stvarno toliko mirna osoba kako izgleda.

Instagram 

No, unatoč tome, umjesto srca 'Gospodina savršenog' osvojila je brojna druga jod početka pokazujući svoju humorističnost, pozitivu, ali i čvrste stavove vezane uz prevaru koju nikada ne bi oprostila.