Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

NE KOMUNICIRAJU 'Goran je prikazao kao da je on mene ostavio'

Autor G.G.
Autor G.G.

U razgovoru za Story.hr Iva Runjanin otkrila sočne detalje njihovog odnosa

Izvor: Instagram

Čini se da je prošlogodišnja pobjednica showa 'Gospodin Savršeni', 29-godišnja Iva Runjanin, brzo pala u zaborav nakon neočekivanog obrata prve sezone. Naime, iako je odnijela pobjedu, Goran Jurenec na kraju je ipak odabrao Hanu Rodić, s kojom je u vezi već godinu dana. No, nakon svega, Iva ne žali za ovakvim ishodom. Trenutno radi u marketingu, uživa u životu, a nađe i vremena da pogleda novu sezonu showa. Samo za Story.hr, otkrila je što misli o djevojkama i Miji, ima li svoju favoritkinju te čuje li se s Goranom.

Pratite li ovu sezonu? Biste li se ponovno prijavili u takav show?
Pratim koliko stignem, ali naravno da me zanima! Kad si nešto takvo prošao, postane dio tebe... Kao da smo svi jedna mala obitelj. Nitko ne može bolje razumjeti te djevojke od nas koje smo to prošle. Moram priznati, opuštenije je gledati kad ne gledaš sebe! Show mi je došao baš u tom životnom trenutku kad je trebao, kad sam u glavi bila tako posložena i promatrala stvari iz jednog drugog aspekta. Kad je riječ o nekom novom showu, nikad ne reci nikad! Jako volim kuhati pa bih se iz nekog svog gušta voljela okušati u nečemu takvome, no kada imaš stalan posao nije to lako izvesti. Vidjet ćemo što mi život donese!

Što se tiče djevojaka, mislite li da se više svađaju u usporedbi s djevojkama iz prošle sezone? Imate li svoju favoritkinju?
Ufff, ima svega... Sve imaju baš jako izražene karaktere i ne susprežu se u njihovom isticanju, ali vjerujem da su kroz show naučile podosta o toleranciji i kako reagirati u pojedinim situacijama. Zato mi svi nakon showa dosta ističemo kako nas je show dosta naučio jer se ne nalaziš svakodnevno u situaciji gdje je borba karaktera, a još kad su tu uključeni ljubav i emocije - izbija 'rat' velikih razmjera. Ova sezona je svakako 'bogatija' po tom pitanju. Od samog početka moje simpatije je uzela Emily zato što je realna, staložena, a opet je nekako spontana i simpatična. Međutim, s mojeg gledišta, koliko god ona imala sve kvalitete koje ja smatram najboljima i iza kojih bih uvijek stala, ne paše mi uz Miju.

Ima li neka djevojka u ovoj sezoni za koju biste rekli da se s njom nikako ne biste mogli slagati?
Ima dosta djevojaka s kojima mislim da se ne bih nikako mogla složiti jer su mi preglasne i napadne... Ja sam više tip osobe koji ne voli takvu energiju. Mislim da netko tko je siguran u sebe neće imati potrebu to toliko naglašavati, odnosno neće se pokušavati isticati na taj način kako bi bile primijećene i zapamćene.

Što mislite, koja bi djevojka mogla odnijeti pobjedu i zašto?
Uz Miju vidim Nušu. Nekako su mi se energijom, stavovima, životnim pogledima i karakterom jednostavno našli i kad ih vidiš na prvu čini se kao da bi mogli biti skladan par! No nekako čovjeka uvijek privlače suprotnosti, pa tko zna! U ovom trenutku još ne mogu reći koju bi točno mogao izabrati jer on to ni ne pokazuje baš. Drži nas na vatrici do samog kraja.

Čujete li se s djevojkama iz prošle sezone?
Čujem se i družim s nekim djevojkama. Recimo, s Aleksandrom sam provela divno ljetovanje u Vodicama. Bilo je simpatično jer smo tamo bile i u Gospodinu Savršenom pa smo se malo prisjetile svega. Nandi mi je sad malo došla u Zagreb pa se i s njom družim. Mirnu ulovim tu i tamo i tako... Zapravo s osobama s kojima sam bila dobra u kući pokušavam i sada održavati kontakt.

Što kažete na Miju? Djeluje li Vama on iskrenije od Gorana? 
Podjednako su zgodni, ovisi o ukusima. Goran mi ima onaj dječački šarm, dok na Miji vidim samo oči i osmijeh. Ako uzmemo u obzir Mijine godine i činjenicu da muškarci malo kasnije sazrijevaju od nas žena, mogu reći da on ima jako kvalitetne životne stavove, lijepo se izražava, odmjeren je, ima puno potencijala i radi na sebi. Šarmantan je, galantan i simpatičan... To valjda svaki Gospodin Savršeni treba imati. Mijo zapravo djeluje iskrenije od Gorana, ali nije. Goran je imao malu jezičnu barijeru, ali ne smatram da je bio neiskren. Štoviše, jako je nekada znao inzistirati na objašnjavanju svojih emocija...

Mislite li da i od njega možemo očekivati nenadane obrate, kao što je to bio slučaj prošle sezone?
Moglo bi se i u ovoj sezoni dogoditi tako nešto. Valjda je u čovjekovoj prirodi da, kada mu se pruži prilika, bira pa više niti on sam ne zna raščlaniti koje su njegove žudnje, maštanja i realne potrebe. Vjerujem da je teško i da se pribereš tek kada se makneš od svega i sabereš svoje misli i osjećaje. Mislim da u showu više riječ vode emocije, nego razum, ali to isto nije baš realno... Kroz život nam je jednostavno potreban razum i na njega utječu vanjske okolnosti, tako da sam uvjerena da će biti nešto slično jer smo tome dosta puta svjedočili i u stranim 'The Bachelorima'.

Biste li rekli da ste nakon svega što se izdogađalo prošle sezone ostali povrijeđeni?
Iskreno, nisam ostala povrijeđena jer sam imala priliku upoznati Gorana u nekom drugom svjetlu. Malo ga bolje upoznati kao osobu, čuti njegove stavove, životnu filozofiju... Sve to čuješ i u showu jer razgovaraš s osobom, ali tamo si koncentriran na toliko drugih stvari, da se više povezeš s osobom na toj nekoj emocionalnoj razini kroz određene situacije koje prolazite zajedno. I onda kad izađeš iz showa, udari te onaj šamar realnosti i nekako ti se sve posloži. Ja sam realno već dosta posložena osoba i znam što želim u životu pa mi nije dugo trebalo da shvatim je li Goran za mene ili nije, premda sam imala želju upoznati ga malo bolje u realnom svijetu da vidim tko se skriva iza svega prikazanog u showu. Svi mi biramo svoje puteve ovisno o tome kako se u tom trenutku osjećamo.

Sada kada gledate iz današnje perspektive, mislite li da su emocije koje su se rodile u showu između Vas i Gorana bile stvarne?
Vjerujem da je svaka emocija u showu bila stvarna, samo situacije koje su izazivale te emocije nisu bile baš realne pa se nekako kroz vrijeme i izolaciju gubi pojam o stvarnom i nestvarnom jer živiš u izoliranom svijetu, gdje je sve idealno i gdje vidiš zapravo samo najbolje što ti netko može pružiti i tu se stvara ta povezanost. Ja sam imala prilike u showu najviše vremena provesti s Goranom u takvim uvjetima i mislim da je to ono što nas je najviše povezalo. Ja sam svakako prema njemu osjećala iznimnu dragost jer mi je uvijek ulijevao povjerenje i davao podršku i bio je jako pažljiv, sve što je meni u tim trenucima trebalo... Tada iskreno nisam išla s razmišljanjima povrh toga, budući da je u tom svijetu on zaista bio moj par jer sam se super slagala i snalazila s njim u svemu tome. Ali realnost, želje, potrebe, vizije i stavovi su itekako dio svakodnevice na čiji se dodir ta bajka malo raspršila... S Goranom bi nakon showa mogla biti jako dobra prijateljica pa eventualno bi se iz toga kroz vrijeme moglo nešto razviti među nama... Međutim, ono instantno, ona luda kemija, među nama nije postojala. Tako da mi njegov odabir nije iznenađujući, čak mi je jako realan jer je to ono što on treba trenutno u životu.

Jeste li se od kraja showa čuli s Goranom? 
Goran i ja ne komuniciramo od showa. Sve smo si već rekli. Mene je samo zasmetalo što je on to htio prikazati kao da je on taj koji mene ostavlja, a priča je imala dvije strane i ja sam samo htjela iznijeti svoje stavove i mišljenja jer show svakako nije bio samo o njemu nego i o svim djevojkama u njemu. Kao što sam rekla, lijepo mi je bilo to životno iskustvo i Goran je bio veliki dio te priče. Naravno da mi je bila želja, bez obzira na sve, da ostanemo prijatelji, ali to nije ispalo tako.

Jeste li poslije showa pronašli svog Gospodina Savršenog? Kakav bi Vas muškarac mogao osvojiti?Nisam još našla svojeg Gospodina Savršenog, što si stariji to je teže naći jer se već dobro isprofiliraš, sve si izbirljiviji i zapravo manje daješ prilike. Kvalitete koje bi trebala imati osoba koja bi bila za mene je svakako u prvom redu pozitivna životna filozofija jer sam ja vječni pozitivac, osoba koja ima ugrađene životne vrijednosti jer je toga danas sve manje, osoba koja je društvena i humoristična jer je smijeh pola zdravlja, svakako aktivna jer ja nikad ne mirujem te maštovita, budući da sam ja vječni sanjar pa svakako mora razumjeti i tu moju stranu... Znači, nema lak zadatak!

Najčitanije

Najnovije

loader