NIVES IVANIŠEVIĆ IMA NOVU FRIZURU 'Ovo ti je puno ljepše'

Domaća radijska voditeljica oduševila je promjenom

Instagram

Sve žene su se barem jednom u životu pitale - ošišati se ili ne? Često se takva promjena veže sa željom za nečim novim. Dok se nekolicina žena za promjenu odlučuje ususret novim životnim poglavljima, voditeljica Narodnog radija, 39-godišnja Nives Ivanišević odlučila je ovoga proljeća osvježiti frizuru i odvažiti se na malu, ali itekako slatku promjenu. 

'Nova frizura', napisala je mnogima omiljena voditeljica i tako pokazala da je kosu, koja je dosezala do sredine leđa, odlučila skratiti. Za novi izgled je dobila brojne komplimente. 'Sjajno ti stoji nova dužina kose', 'Puno, puno ljepše', 'Puno bolja nego duga, mogla si jos skratit', pisali su joj mnogi, no bilo je i onih koji su joj iskreno rekli da žale za njezinom dugom kosom. 

'Meni žao lijepe duge kose', napisala je jedna pratiteljica. Inače, Nives od rujna 2018. godine, kada je rodila sinčića Olivera proživljava najljepše razdoblje života. S mališanom uživa u svakom trenutku, a sreća je najveća kada je uz njih njezin suprug, bivši tenisač i osvajač prestižnog Wimbledona Goran Ivanišević, s kojim je u braku od prosinca 2017. godine.