Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

izazvali brojne reakcije

Nives i Goran Ivanišević 'pobjegli' iz Zagreba

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Fotografije sa suprugom na njezinim su društvenim mrežama rijetkost, stoga ne čudi da svaka izazove brojne reakcije

Izvor: Petar Glebov/PIXSELL

Prošli mjesec proveo je u Australiji, a sada se vratio i - uživa. Naime, proslavljeni tenisač Goran Ivanišević srijedu je iskoristio za uživanje sa suprugom, voditeljicom narodnog Nives Ivanišević. Par se tako zaputio u karlovački kaštel Stari Grad Dubovac. Otkrila je to Nives na društvenim mrežama, gdje rijetko objavljuje fotografije sa suprugom. Na objavu su stoga reagirali mnogi, uključujući i Barbaru Kolar.

Naime, Nives je na Instagramu objavila romantičnu fotografiju na nasmijana kojoj pozira u Goranovom zagrljaju. Kako je otkrila, domaćin im je bio karlovački glumac i nekadašnji HRT-ov voditelj Marinko Leš.

'Hvala Marinko Leš na prekrasnom danu', poručila je Ines, a simpatičnu fotografiju komentirao je i sam Marinko. 'Dođite opet! Sad znate gdje treba doći... Još oko parkinga se da dogovoriti', poručio im je, a Nives je odgovorila da će sigurno ponovno doći. Fotografija je za oko zapela i HRT-ovki i voditeljici na radijskoj postaji Gold FM Barbari Kolar.

'No da, i njih dvoje su stigli, samo ja kao da sam nakraj svijeta! Baš me sram', poručila je Barbara bivšem kolegi, a on joj je odgovorio. 'Samobičevanje je najučinkovitije.. kreni!', napisao je Marinko.

Inače, Nives i Goran roditelju su dvoipolgodišnjeg sinčića Olivera, a koliko uživaju u zajedničkim obiteljskim trenucima, Nives je nedavno pokazala na društvenim mrežama. Priča za laku noć pa spavanac - ovako bi se ukratko mogla opisati emotivna fotografija mame Nives i Olivera koji, ako je suditi prema objavi, dan završavaju čitanjem priča. Iako je i tada ostala tajanstvena kada je riječ o pokazivanju sinčića, voditeljica je ipak otkrila koja se knjiga trenutno nalazi na listi dječakovih favorita.

Riječ je naime o nedavno izdanom djelu 'Šapice', domaćeg glumca Slavka Sobina, koje je u kratko periodu, ako je suditi po brojnim objavama na društvenim mrežama, već postalo jedno od nadražih štiva brojnih mališana, uključujući tako i malenog Olivera.

Povezane vijesti

'Kad god promislim kako bih odgajao svoje dijete da ga imam, shvatim koliko to mora biti težak posao. Jer ne možeš ih držati pod staklenim zvonom. Ne možeš i ne trebaš. Vjerojatno je i moja ideja svega toga utopijska. Okružiti svoje dijete, kao i sebe, najboljim ljudima što možeš, najboljim idejama, najpozitivnijim mislima i najosnovnijim vrijednostima te se nadati da što bolje zalijevaš, bolje će rasti. Nadam se da će i iza ‘Šapica’ možda ostati neki tragovi tih ideja koje sam htio podijeliti', pojasnio je nedavno za Story autor 'Šapica' opisujući tako djelo koje se već deset godina igra i kao kazališna predstava.

Izbor Urednika

Royals