Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ČUVAM TE JUBAVI MALA

MAMA NA ZADATKU Nives pokazala bez čega sinčić Oliver ne ide na spavanje

Autor I.G.
Autor I.G.

Rijetkom objavom s dvoipolgodišnjim Oliverom, voditeljica na narodnom je otkrila kako izgledaju večeri u njihovom domu

Izvor: Instagram

'Majčinstvo je najljepša uloga u životu žene', izjava je ovo s kojom će se zasigurno složiti mnoge majke. Od trenutka kada na svijet donesu novo biće, brojne žene ostatak života podrede upravo svojim mališanima pa od svakodnevnih sitnica do života isključivo podređenog djeci - nema toga što mama ne bi učinila za svoje dijete. Da se i njoj svijet okrenuo za 180 stupnjeva kada je u rujnu 2019. godine rodila svoje prvo dijete, sinčića Olivera, nikad nije skrivala ni 39-godišnja radijska voditeljica Nives Ivanišević. Koliko uživa u obiteljskom životu sa svoja dva muškarca - malenim Oliverom i suprugom, proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem, Nives pokazuje i kroz svakodnevne objave na svom Instagram profilu, a onom posljednjom pokazala je kako izgledaju večeri u njihovom domu.

Priča za laku noć pa spavanac - ovako bi se ukratko mogla opisati emotivna fotografija mame Nives i dvoipolgodišnjeg Olivera koji, ako je suditi prema objavi, dan završavaju čitanjem priča. Iako je i ovaj put ostala tajanstvena kada je riječ o pokazivanju sinčića, voditeljica je ipak otkrila koja se knjiga trenutno nalazi na listi dječakovih favorita.

Nives Ivanišević Izvor: Screenshot

Riječ je naime o nedavno izdanom djelu 'Šapice', domaćeg glumca Slavka Sobina, koje je u kratko periodu, ako je suditi po brojnim objavama na društvenim mrežama, već postalo jedno od nadražih štiva brojnih mališana, uključujući tako i dvoipolgodišnjeg Olivera Ivaniševića.

Povezane vijesti

'Kad god promislim kako bih odgajao svoje dijete da ga imam, shvatim koliko to mora biti težak posao. Jer ne možeš ih držati pod staklenim zvonom. Ne možeš i ne trebaš. Vjerojatno je i moja ideja svega toga utopijska. Okružiti svoje dijete, kao i sebe, najboljim ljudima što možeš, najboljim idejama, najpozitivnijim mislima i najosnovnijim vrijednostima te se nadati da što bolje zalijevaš, bolje će rasti. Nadam se da će i iza ‘Šapica’ možda ostati neki tragovi tih ideja koje sam htio podijeliti', pojasnio je nedavno za Story autor 'Šapica' opisujući tako djelo koje se već deset godina igra i kao kazališna predstava.

Izbor Urednika

Royals