Tajna blistavog tena Jennifer Aniston nalazi se u njenoj jutarnjoj kavi

Iako je prešla pedesetu, glumica i dalje mami poglede gdje god se pojavi. Nikome ne može promaknuti njezino mladoliko lice

Profimedia

Glumica Jennifer Aniston dva je puta bila proglašena najljepšom ženom svijeta. Poznata je po blistavom tenu i vječno mladolikim izgledom. Tijekom godina 52-godišnjakinja je svojim obožavateljicama odala puno tajni kojima održava svoj izgled. HELLO! magazin piše kako je jedan od njezinih favorita kolagen u prahu Vital Proteins.

Profimedia 

Kolagen je protein koji učvršćuje kožu te potiče elastičnost i hidrataciju. Jennifer se kune u učinkovitost Vital Proteinsa, a čak ga dodaje i u svoju jutarnju kavu. Kolageni u prahu mogu se naći u varijantama u kojima su savršeni za smoothieje, a može biti i u kremastom obliku s okusima poput vanilije posebno napravljeni za tople napitke. Kolagen koji koristi Jennifer može se kupiti i na Amazonu za 17.43 funti (oko 150 kuna).

Amazon 

'Prije nekoliko godina počela sam redovito koristiti kolagen. Oduvijek sam bila zagovornica takvih stvari i sretna sam što mogu ukazati koliko je to bitno', rekla je Jennifer jednom prilikom. Glumica često koristi i maske za područje oko očiju, a kako bi izgledala svježije koristi trik glumačke legende Joan Crawford. 'Uzmite vrč hladne vode i umijte lice 25 puta - ovo će vam osvježiti lice u trenu', savjetuje Jennifer.

Iako je prešla pedesetu, glumica se osim mladolikim licem može pohvaliti i istreniranim i vitkim tijelom. Ta to su zaslužni njezini dobri geni, ali i strogi režim tjelovježbe koja uključuje 75 minuta s osobnim trenerom.