I KONJSKI REP MOŽE BITI STYLISH: Slavne ljepotice pokazale su nam kako ga nositi kroz osam različitih frizura

Skupljanje kose u rep je najčešće prvi izbor kad želimo malu promjenu frizure koju možemo sami stilizirati kod kuće. Pogledajte koje nas to frizure s repom čine beskrajno stylish!

Instagram

Nimalo ne čudi činjenica da se frizura s repom smatra efektnim klasikom, s obzirom na njenu jednostavnost koja je podložna raznim varijacijama u stiliziranju pa se tako može uklopiti u svačiji stil, ali i prigodan styling. Praktična je i elegantna, a ovisno o tome koliko je čvrsto stegnut i zalizan uz glavu, može izgledati romantično, otmjeno ili pak moćno i strogo.

Ono zbog čega obožavaju mnogi je i to što za njeno stiliziranje ne morate izdvojiti mnogo vremena, već vam ostavlja prostora da je u onih par minuta prije nego što izađete iz kuće, savršeno oblikujete.

Visoki ili niski rep, ravan ili uvijen baš uvijek izgleda odlično, a ne zahtijeva posjedovanje vještine frizera. Svakako, prvo kosu trebate pripremiti odgovarajućim preparatima kako bi bila bujnija, lakša za oblikovanje i kako bi vaš rep što bolje izgledao.

Elle vam donosi 8 najboljih frizura s repom koje poznate dame i influencerice nose svakog dana – inspirirajte se i slobodno ih iskopirajte odmah!

1. Sophie Turner

Instagram 

Sophie obožava nositi pravi primjer frizure konjskog repa koji izgleda upravo ovako - visoko pozicioniran rep s naglašenim volumenom u korijenu.

2. Megan Ellaby

Instagram 

Ležeran visoki rep u kombinaciji sa šiškama daje dozu urbanog šika, a pogotovo kad im dodate trenutno iznimno popularan detalj jednako razmaknutih gumica duž cijelog repa.

3. Hailey Bieber

Instagram 

Čvrsto vezan visoki rep i valovi u kosi su uvijek dobra opcija uz urbani outfit, a kraljica street stylea Hailey Bieber uvijek to zna dobro iskombinirati.

4. Victoria Beckham

Instagram 

Klasičan nizak rep često krasi kosu dizajnerice Victorije Beckham i daje joj onu prepoznatljivu dozu jednostavosti i sofisticiranosti.

5. Jennifer Lopez

Instagram 

Raskošne lokne u čvrsto vezanom klasičnom visokom repu odišu velikom dozom glamura, a J.Lo ih savršeno nosi. Visoki rep u raznim varijantama česti je izbor latino dive i na nastupima.

6. Eva Longoria

Instagram 

Ako ste tip koji teži minimalističkom stilu kada su frizure u pitanju, za vas je klasičan nizak rep s izvučenim prednjim pramenovima idealan izbor koji će blago uokviriti vaše lice, a istodobno dati frizuri elegantnu notu.

7. Matilda Djerf

Instagram 

Opušteni visoki rep savršen je izbor kad želite naglasak staviti na nakit ili jednostavno staviti focus na lice. Slatki modni detalj kojim možete ovu frizuru učiniti malo posebnijom je scrunchie gumica!

8. Kim Kardashian

Instagram 

Prekrasan valoviti visoki rep koji Kim, ali i njene sestre obožavaju, savršena je varijante između ležernog i elegantnog te je tako pogodan za sve prigode.