KAO BLIZANKE I NA HANINOM VJENČANJU: Kuma Domenica izabrala je odvažniji make up, ali pazila je da ne zasjeni mladenku

Kuma Domenica Žuvela za vjenčanje Hane Huljić izabrala je sličan make up kao mladenka.

Instagram

Iako ni Hana Huljić ni Petar Grašo nisu govorili o svom vjenčanju, te se o njemu gotovo ništa nije znalo unaprijed, nakon što je trenutno najeksponiraniji par hrvatske estrade izrekao sudbonosno da i proslavio najvažniju noć u životu s 50-ak uzvanika koje su činili njihova najbliža obitelj i prijatelji, počeli su curiti detalji.

Puno se tako pričalo o Haninoj vintage vjenčanici, Grašinoj trojici kumova pa čak i njihovoj neobičnoj svadbenoj torti, a nedavno su procurile i fotografije lijepe mladenke nakon šminkanja.

Instagram 

 Za make-up je zaslužan Josip Lijić. On je za vjenčanje uredio mladenku i njezinu kumu Domenicu Žuvelu. Sad su se pojavile i Domenicine fotografije, te se vidi da je simpatična kuma i ovaj put uspjela izgledati kao rođena sestra svoje najbolje prijateljice.

Dok je Hana nosila nježnu šminku s tek malo tuša na očnim kapcima, blagim rumenilom na obrazima i neutralnim ružem na usnama, Domenica se ohrabrila oči istaknuti crnim obrubom, jačim sjenilom i naglašenim trepavicama.

Obje su se plavokose prijateljice odlučile za raspuštenu kosu s valovima, a ovdje je Hana izabrala nešto naglašenije glamurozne kovrče, Domenica se odlučila za tek blage valove u kosi.

Instagram 

 Hana je na svome vjenčanju minimalistički pristupila i nakitu, te je u ušima imala decentne biserne naušnice, a kuma je izabrala nešto upadljivije viseće naušnice s ukrasima u obliku zvijezda te je oko vrata nosila tanki srebrni lančić.

Sličan ukus su pokazale i kod odijevanja te je njihove haljine za ovu priliku dizajnirao modni brend Arileo. Hana je, kao što je već poznato, nosila vjenčanicu izrađena u vintage stilu, sa srcolikim blagim izrezom s prednje strane, lepršavog donjeg dijela u više slojeva, a na glavi je imala šešir s u stilu britanskih kraljevskih dama.

Domenica je odjenula glamurozni svileni kombinezon ljubičasto plave boje, a oko struka je imao suknju koja je naprijed bila kraća, a iza duža i na taj način stvorila 'princeza' efekt.

Jadran Babić 

 Gornji dio sastojao se od korzeta bez rukava, a s obzirom na niske temperature pjevačica je preko ramena prebacila kratku crnu bundicu. Svečano izdanje upotpunila je srebrnim salonkama.

Još fotografija Hane i Domenice pogledajte u galeriji: 

Instagram Domenica Žuvela i Hana Huljić su najbolje prijateljice