Mia Dimšić je pobjednica 23. Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu u Torinu. Nastupila je posljednja, a nadmoćno slavila.

Nakon glasova žirija, čitali su se glasovi publike. Pjesma 'Moli za nas' koju je pjevao Marko Bošnjak na kraju je dobila 179 bodova. Mia Negovetić s pjesmom 'Forgive me' dobila je 141 bod, a Mia Dimšić osvojila je 257 bodova i izborila pobjedu na Dori.

'Osjećam se prekrasno, ponosno i uzbuđeno i hvala još jednom svima koji su pjesmi 'Guilty Pleasure' dali svoj glas i povjerenje. Prvo sam, naravno, proslavila s ekipom u kojoj je bilo i puno kandidata i sudionika Dore. Prvo na službenom afteru, onda po hotelskim sobama. Svima nam je trebao mali ispušni ventil jer su probe ovih dana bile intenzivne i dugačke. Sad kad sam se malo opustila, kreće puno posla, ali svemu se veselim', poručila je Mia u intervjuu za Story.hr nakon trijumfa u Opatiji.

Tu čarobnu večer u Opatiji uz nju nisu mogle biti njene najbolje prijateljice Domenica Žuvela i Hana Huljić zbog Haninog vjenčanja s partnerom Petrom Grašom u Splitu.

'Čule smo se tijekom cijelog dana, iako je dan svima bio vrlo živopisan i na tome sam im zahvalna, one uvijek misle na mene i stvarno su prijateljice kakve svatko treba imati u svom životu. Nakon pobjede je palo nekoliko videopoziva na afteru, ali uglavnom bez puno razgovora, samo puno pjesme, suza i euforije. Cijela svadba je bila tu za mene i svi su u nekom trenutku večeri uzeli mobitele u ruke', otkrila nam je Mia.

Domenica je bila Hanina kuma, a nakon što su se slegnuli svi dojmovi s 'vjenčanja godine', Domenica je i javno čestitala svojoj kolegici i prijateljici na Instagramu.

'Mislim da nema ljepše nego se veseliti tuđoj sreći, a ja sam van sebe gledajući kako ovo pretalentirano biće ostvaruje svoje snove i veselim se doslovno svakom njenom uspjehu kao da je moj. Malo sam preemotivna, ali ovaj nalet emocija koji sam imala ovaj vikend želim svimaaa! Imam najbolje prijatelje na svijetu', poručila je Domenica koju nazivaju 'novom Jelenom Rozgom', a Miju 'hrvatskom Taylor Swift'.

Tri prijateljice se često druže pa vjerujemo kako će brzo nadoknaditi i to što Mia nije mogla biti na vjenčanju.

Više fotografija poznatih prijateljica pogledajte u galeriji.

Instagram Hana Huljić s prijateljicama je oličenje prirodne ljepote