PRIMJEĆUJETE SLIČNOST? Dama sa špice dijeli jedan detalj s Kendall Jenner koji postaje sve veći hit

Kendall Jenner promijenila je boju kose i obojila je u nijansu koju obožavaju mnoge poznate djevojke.

Robert Gašpert

Prošle sezone je bakreno plava bila jedna od najpoželjnijih, a ove se bogata bakrena crvena vraća se kao trend u novoj sezoni.

Ovu nijansu krasi jaka, intenzivna boja, a posebno dobro pristaje svijetlim tipovima kože i odličan je izbor za prirodne plavuše.

Iako je Kendall Jenner poznata brineta i teško je možemo zamisliti s nekom drugom bojom kose, čini se da je slavna manekenka odlučila napraviti promjenu u svom životu i potpuno promijeniti svoj izgled.

Profimedia 

Kendall nije odoljela najpopularnijoj nijansi sezone - crvenoj. Prešla je u tabor crvenokosi, a novu frizuru je predstavila na Pradinoj reviji u Milanu.

Odlučila se za svjetliju nijansu s plavim podtonom. Riječ je o boji koja je trenutačno hit ako želite promjenu. Istovremeno imate crvenu, plavu i narančastu nijansu, sve spojene u jednu. 

Prije nekoliko dana manekenka je prošetala s pixie kratkom frizurom, te promijenila boju u plavu, no nagađalo se da je riječ o perici.

Na novim kadrovima se vidi da je kosu zadržala dugom, no jasno je da ovoga puta nije bila perika, već da je kosu zaista obojila u crveno. 

Međutim, mišljenja su ovoga puta bila podijeljena, a iako je bilo onih koji su smatrali da manekenki sve dobro stoji, bilo je i onih koji su sugerirali da je smeđa njezina boja.

Robert Gašpert 

Posebno nas je oduševila djevojka sa špice koja nosi nijansu poput Kendall Jenner. Djevojka izgleda fantastično, poput prave manekenke. Odlučila se za popularni crno-bijeli predimenzionirani kaput, kožne hlače i torbicu s dvostrukim remenom i preklopom. 

Na domaćoj sceni smo ovakvu promjenu primijetili i kod mlađe pjevačice Eni Jurišić koja je nedavno u suradnji s Matijom Cvekom osvojila radijske postaje i Youtube trending s pjesmom 'Trebaš li me'. 

Crvena kosa je veliki trend i u susjednoj Srbiji pa se taboru 'vatrenih' pridružila Ksenija Knežević. Nedavno je još jedna članica Uraganki odlučila za crveno, u pitanju je Ivana Nikolić. Poznata srpska pjevačica, Teodora Džehverović se također odlučila za žarko narančastu, skoro crvenu nijansu. 

Jedina mana crvene kose je što zahtijeva dodatnu njegu i stalnu primjenu hranjivih ulja, seruma i maski na kosi. Ponekad je dovoljno samostalno napraviti masku za kosu kod kuće koja će nahraniti vrhove i učiniti korijen kose jačim.

Više fotografija poznatih crvenokosa pogledajte u galeriji. 

Instagram (@ksenia.knezevic), Instagram (@ivana_boom_nikolic) Crvena boja kose je novi hit proljetne sezone