HLADNJACI ZA KOZMETIKU APSOLUTNI SU HIT, ALI... Koje beauty proizvode držati u njima?

Znamo koliko je teško rastati se od omiljenih beauty proizvoda, a evo i kako im maksimalno produljiti životni vijek.

Instagram

Hladnjaci za kozmetiku veliki su trend posljednjih godina. Iako za pravila o držanju određenih kozmetičkih proizvoda u hladnjaku znamo već odavno, s njihovom smo se pojavom krenuli pitati jesu li nam uopće potrebni, budući smo tolike godine sasvim pristojno živjeli i bez njih. Je li vam posebni hladnjak za kozmetiku doista nužan?

Nije, ali ako ne želite da vam se omiljeni proizvodi guraju među salamom i teglicama majoneze i kiselih krastavaca, svakako razmislite o tome da ga nabavite. Plus, izgledaju toliko prokleto šarmantno da znamo da nismo jedini koji ne mogu odoljeti ideji o posjedovanju jednoga.

Bilo da hladnjak za kozmetiku već imate ili tek planirate kupiti, bilo da ćete i dalje inzistirati na korištenju onog kuhinjskog, važno je znati držanje kojih je proizvoda u hladnjaku uopće poželjno.

Proizvodi za njegu, s druge strane, poput kreme za lice (pogotovo one za područje oko očiju), seruma i maski za lice te lakova za nokte potpuno su druga priča. Upravo su ovo proizvodi koje je poželjno držati u hladnjaku, a posebice ako su u pitanju prirodni proizvodi koji ne sadrže konzervanse pa su samim time lako kvarljivi.