Približavamo se iznimno toplim danima, a to znači da nam je potrebna izdržljiva podloga za šminkanje koja se neće rastopiti ili razmazati sat vremena nakon nanošenja. 

Također, ne preporučujemo da nanosite veliku količinu proizvoda na lice jer je 'ljepljiva' sezona pred vratima. 

Papirići za matiranje i puderi za učvršćivanje svakako će zabilježiti porast u prodaji tijekom narednih mjeseci. Kada govorimo o matiranom tenu, serija 'Euphoria' i TikTok posebno su popularizirali jedan proizvod. 

Riječ je o Indeedovoj Nanoblur Instant Skin-Blurring kremi koja je postala viralna nakon što je otkriveno da ju je vizažistica serije 'Euphoria', Doniella Davy koristila na setu umjesto tekućeg pudera. Tvrdeći da je najbolja krema za matiranje kože na tržištu, Nanoblur ne samo da 'zamagljuje' ten, već i minimizira bilo kakve mrljice na koži te smanjuje sjaj, a ostavlja za sobom svilenkasto glatku završnicu.

Nanoblur krema za matirani ten
promo 

'Nanoblur je moje tajno oružje i uvijek ga imam sa sobom. Ne koristim puder jer želim da lice bude sjajno na pravim mjestima', rekla je Doniella u podcastu 'Gloss Angeles'.

Najfascinantnija stvar u vezi Nanoblura jest činjenica da ga možete koristi kao primer ili 'premaz' preko šminke. Ako potražite proizvod na TikToku ili Instagramu, pronaći ćete more videa u kojima kreatori nanose proizvod, a koža im je odmah matirana i zaglađena, kao da ste preko nje nanijeli filter na Instagram. 

@glamzilla OMG! This works INSTANTLY!!! @Indeed Labs #indeedpartner♬ original sound - GLAMZILLA

Vizašistica i TikTok kreatorica Glamzilla isprobala je Nanoblur na čistom licu i koža joj je odmah nakon nanošenja imala matiran i zaglađen izgled. 'Ovo je toliko brzo počelo djelovati, šokirana sam učinkom', dodala je kreatorica sadržaja. Drugi kreatori su nanosili Nanoblur preko pudera, a reakcije su također bile iznimno pozitivnog karaktera. 

Zanima vas kako Nanoblur funkcionira?

Kompleks nano optičkih prizmi matira kožu jer sadrži veliku količinu elastomera (fleksibilne smjese). Nanoblur formula također hidratizira i čini kožu mekšom jer sadrži silikon i glicerin.