Meghan Markle svakodnevno inspirira žene diljem svijeta svojim modnim, ali i beauty odabirima.

Nije uvijek lako rekreirati njezin kraljevski stil, iako zna nositi i komade iz high-street ponude. Međutim, definitivno je lakše mirisati poput vojvotkinje od Sussexa sada kada je otkriven njezin omiljeni parfem.

Omiljeni parfem Meghan Markle
Profimedia 

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt jedan od njezinih najdražih parfema svih vremena. Meghan je davno podijelila mnoge tajne ljepote i odabire proizvoda, uključujući kako je svakodnevno nosila ovaj miris.

Jo Malone parfem.
notino 

'Miris mi je najdraža stvar - toliko da ću se, ako izađem iz kuće i ne stavim nijedan, okrenuti i vratiti kući', otkrila je u intervjuu prije nego što je navela ovaj drvenasti, ali prozračni miris koji hvata esenciju šetnje uz morsku obalu kao njezin apsolutni favorit.

Ovaj uniseks miris možete kupiti u pojedinim parfumerijama kod nas, a cijena za 100 ml ovog parfema iznosi 160 eura.

Ako niste jedna od onih koja će za parfem od izdvojiti velike svote novaca, onda u Zari možete pronaći kopiju jednog od omiljenih Meghaninih parfema.

Naime, riječ je o parfemu 'Ebony Wood', koji neodoljivo podsjeća na Meghanin 'must have'i parfem Wood Sage & Sea Salt. Zanimljivo je kako ovaj Zarin parfem kreirala upravo parfumerka Jo Malone.

Zara parfem Ebony Wood.
zara 

Ovo je drveno začinski miris koji u sebi sadrži note muškatnog oraščića, kumina i kardamoma. Početak je pun bobičastog voća, srednje note su začinske i slatke, a u pozadini se osjete drvenaste bazne note.

Cijena 'Ebony Wood' parfema za 100 ml iznosi 22,95 eura.