Pjevačica Renata Končić Minea godinama privlači pažnju svojim atraktivnih izgledom, a mnogi joj tepaju da nikad nije izgledala bolje.

Kao i svakoj ženi, nezaobilazni dio njene beauty rutine je i zaštitni znak - parfem. U razgovoru za Story otkrila je koji parfem trenutno nosi.

Doznali smo kako je simpatična pjevačica već nekoliko godina vjerna parfemu Libre luksuznog brenda Yves Saint Laurent.

Libre na francuskom znači 'sloboda' koja je prisutna u svim elementima ovog senzualnog parfema. Namijenjen je jakim ženama kojima je sloboda na prvim mjestima na ljestvici vrijednosti.

Omiljeni parfem Renate Končić Minee
Press ysl Libre Intense, intenzivna verzija mirisa Libre, 30 ml EdP 575 kn, douglas.hr

Ovaj cvjetni miris otvara se mirisnim notama drveta gorke naranče petitgrain skupa s akordima lavande, uljem mandarine i crnim ribizom. Note lavande se javljaju i u samom srcu skupa s jasminom. U bazi se nalaze tople note vanilije, mošusa, jantara i cedra, koji ovom parfemu pružaju veličanstvenost.

Cijena ovog parfema za 100 ml iznosi 135 eura.

Yves Saint Laurent Libre.jpg
Instagram 

Ako niste jedna od onih koja će za parfem izdvojiti velike svote novaca, onda u Zari možete pronaći kopiju jednog od omiljenih Mineinih parfema.

Naime, riječ je o parfemu 'Golden Decade', koji neodoljivo podsjeća na Minein trenutni favorit Libre.

Zara Golden Decade parfem.
zara 

Obuhvatna, topla i elegantna parfemska voda za ženu koja želi prenijeti osjećaj slobode i izraziti svoje emocije do krajnjih granica.

Moderan bijeli cvjetni buket (jasmin, cvijet naranče) pročišćen sočnim karakteristikama mandarine otkriva zavodljivu stranu svake žene. Slatka lavanda koja izaziva ovisnost daje završni štih svojim originalnim i neusporedivim karakteristikama.

Cijena Golden Decade parfema za 80 ml iznosi 19,95 eura.