Kate Middleton svakodnevno inspirira žene diljem svijeta svojim modnim, ali i beauty odabirima.

Nije uvijek lako rekreirati njezin kraljevski stil, iako zna nositi i komade iz high-street ponude. Međutim, definitivno je lakše mirisati poput princeze od Walesa sada kada je otkriven njezin omiljeni parfem.

Kate Middleton
Profimedia 

Poznato je da Kate Middleton preferira cvjetne mirise, a kolonjska voda Orange Blossom Jo Malone London smatra se njezinim omiljenim mirisom.

Ovaj proljetni, cvjetni parfem jedan je od najprodavanijih mirisa luksuznog brenda. Opisan je kao 'svjetlucava vrtna oaza', zbog čega ne čudi da je princeza od Walesa, ljubiteljica vrtlarstva i prirode, odabrala baš ovaj parfem za svaki dan.

Jo Malone.
jo malone 

Sadrži note cvijeta klementine, koji je poznat po delikatnim i slatkim elementima citrusa. Naravno, cvijet naranče, uz lopoč, zvijezda je mirisa. Ispod ovih glavnih karakteristika, kolonjska voda ima 'tople tonove irisa i balzamičnog vetivera'. To mu daje blagu zemljanu i drvenastu kvalitetu koja se izvrsno slaže s citrusnim i cvjetnim notama.

Uniseks miris možete kupiti u pojedinim parfumerijama kod nas, a cijena za 100 ml ovog parfema iznosi 140 eura.

Međutim, ako niste jedna od onih koja će za parfem izdvojiti do 266 eura, u Zari smo pronašli kopiju jednog od omiljenih parfema princeze od Walesa.

Naime, riječ je o parfemu Fleur D' Oranger, koji neodoljivo podsjeća na Katein trenutni favorit London Orange Blossom. Zanimljivo je kako ovaj Zarin parfem kreirala upravo parfumerka Jo Malone.

Fleur D' Oranger.
zara 

Uz miris narančinog cvijeta bijelog ljiljana i irisa, parfem donosi note nerolija i ylang-ylanga koje ga čine savršenim za svaki dan.

Cijena Fleur D' Oranger parfema za 100 ml iznosi 22,95 eura.