Glumica Bojana Gregorć Vejzović godinama privlači pažnju svojim mladolikim izgledom i atraktivnom figurom, a mnogi ju smatraju ikonom stila.

Kao i svakoj ženi, nezaobilazni dio njene beauty rutine je i zaštitni znak - parfem. U razgovoru za Fashion.hr otkrila je kakve mirise voli i koji parfem trenutno nosi.

Bojana Gregorić Vejzović.
Instagram 

'Obožavam Chanel Allure kojem sam dugo godina vjerna', otkrila je Bojana u razgovoru.

Uvodom dominiraju svježe note breskve, citrusne note bergamota i sočne mandarine. Srce će vas očarati slatkom ružom, lopočima i nježnim jasminom, a miris kulminira na senzualnim notama nježne vanilije, očaravajuće sandalovine i vetivera

Chanell ALLURE parfem.
chanel 

Otkrila je koji parfem trenutno obožava i kakve mirise preferira.

'Trenutno sam zaljubljena u Lancome 'La vie est belle'Mogu reći da povremeno mijenjam parfeme, ovisno o godišnjem dobu, pa mi tako zimi odgovaraju jači parfemi, a ljeti nešto prozračniji', kazala je glumica.

La Vie Est Belle.
Douglas 

Ako niste jedna od onih koja će za parfem od izdvojiti do 84 eura, onda u Zari možete pronaći kopiju jednog od omiljenih Bojaninih parfema.

Naime, riječ je o parfemu 'Red Vanilla', koji neodoljivo podsjeća na Bojanin trenutni favorit 'La vie est belle'.

Red Vanilla.
zara 

Sofisticiran, topao i pikantan miris s cvjetnim i slatkim notama. Vedar buket elegantne perunike i crvenih božura u kombinaciji sa sočnim notama mandarine te slatkim i nježnim nagovještajem maline koji se stapa s notama vanilije.

Cijena ovog Zarinog parfema za 30 ml iznosi 6,95 eura.