Pjevačica Severina Vučković godinama privlači pažnju svojim atraktivnih izgledom i činjenicom da izgleda kao da nije ostarjela ni dana, iako je zakoračila u šesto desetljeće.

Kao i svakoj ženi, nezaobilazni dio njene beauty rutine je i zaštitni znak - parfemSeverina je u razgovoru za Journal progovorila o parfemima i otikrila da je upravo ona zaslužna što je u Hrvatsku doveden jedan od najpopularnijih parfema danas.

'Nepobitna je istina da su parfemi moja slabost, moja strast i da ih imam jako puno. Mogu se i pohvaliti da sam jednom u Zagreb donijela parfem koji je postao najpopularniji. Tu mislim na Moleculu koju sam počela koristiti, mislim 2008. godine, dok se mogla kupiti samo u Londonu.

Escentric Molecules/ Molecule 01/ 117,20 €
notino 

Došla sam u poznatu zagrebačku parfumeriju i pitali su me što nosim. Kad sam im rekla, naručili su je u velikim količinama, čak su i izlog iscrtali u poznatim krugovima s bočice parfema. Nakon toga je to postala pošast', rekla je Seve.

Pjevačica je otkrila i koji se mirisi nalaze na njezinoj trenutnoj listi omiljenih parfema.

'Sada obožavam parfeme Clive Christian Private Collection, Essential Parfums Fig Infusion, a za ljeto Santal 33 i Replica, Beach Walk.'

notino, Essential Parfums Ovo su trenutno najdraži parfemi Severine Vučković.

Ako niste jedna od onih koja će za parfem od izdvojiti do 240 eura, onda u Zari možete pronaći kopiju jednog od omiljenih Severininih parfema.

Naime, riječ je o parfemu 'Bohemian Oud', koji neodoljivo podsjeća na Severinin 'must have' ljetni parfem Beach Walk.

Zara parfem.
zara 

Intenzivna vanilija s notama kože spaja se s neodoljivom teksturom kokosa i nježnim notama tamjana čije drvenaste i balzamske note pridonose neopisivom šarmu ovog mirisa.

 Cijena ovog Zarinog parfema za 80 ml iznosi 19,95 eura.