Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica Jelena Rozga godinama privlači pažnju svojim atraktivnih izgledom i činjenicom da izgleda kao da nije ostarjela ni dana otako se prvi put pojavila na sceni.

Kao i svakoj ženi, nezaobilazni dio njene beauty rutine je i zaštitni znak - parfem. Jednom prilikom je za Index otkrila koji joj je najdraži miris kojem je vjerna već dugi niz godina.

'Parfem preko 20 godina uvijek i samo Dior Hypnotic Poison', otkrila je pjevačica.

Riječ je o parfemu koji ne može proći nezapaženo i za kojim ćete se svakako okrenuti. Predstavljen je 1998. godine, a njegovi su kreatori Annick Menardo i Christian Dussoulier. Orijentalni miris kao temelj nosi arapski jasmin u kombinaciji s cvijetom naranče i mirisom zrna biljke tonka. Baza mu je vanilija.

dior hypnotic poison
Press 

Dolazi u posebnom izdanju jabuke i bočica je veoma elegantna, a ako ga još uvijek niste isprobali, svakako to učinite. Naime, upravo ovaj parfem izglasan je, prema stranici 'Fragrantica' za najbolji parfem sviih vremena!

Ako niste jedna od onih koja će za parfem od 50 ml izdvojiti 107 eura, onda u Zari možete pronaći njegovu kopiju, Zarin 'Femme' gdje 90 ml košta 11eura.

zara femme
Press