Jelena Rozga (46) nedavno je pjevala na Jahorini, a tim povodom je ispričala kako već dugo nije nastupala u Sarajevu, točnije od 2012. 

jelena rozga.jpg
Instagram 

'Jedva čekam 2. studenog. Radimo stvarno predivan show, ja stvarno jako volim doći u Sarajevo. Dođem na Sarajevo Film Festival kad god mogu i uvijek mi je malo dana za Sarajevo. Ovdje ima toliko divnih ljudi, svi su srdačni i otvoreni, vrlo slični nama Splićanima. Opušteni smo, sve je nekako lagano. Ja sam tipična Splićanka, volim svoj posao, ali isto tako volim sjediti na rivi, ne moram pričati, ne moram ništa, samo da je kava ispred mene i da gledam u more i tako mogu satima', ispričala je pjevačica za Hayat.

Jelena Rozga i Lorena Bućan
Story 

Otkrila je kako ne skija, jer je trenirala balet pa je morala čuvati noge, a kasnije su joj i u 'Magazinu' savjetovali da ne idu na hladnoću zbog glasnica. Jelena je na sceni već 28 godina, a čini se kako je uvijek ista. Na bini daje sve od sebe, a od uzbuđenja ne osjeća umor. Raduje je što sve generacije dolaze na njezine koncerte, ali je svjesna koliko kondicije treba imati da bi izdržala tempo koncerata. 

'Kada sam ulazila u ovaj projekt i kada su mi rekli da ima 15 koreografija, ja sam rekla da to ne mogu i ja sam, prije svega, pjevač. Prije sam bila balerina, ali sad pjevam i meni je najvažnije da svaki ton bude savršen, tako da su prilagodili koreografije mojim pjesmama. Stalno se vježba i to ti ulazi u krv, ti koraci idu lako, tako da mi je svaki koncert sve lakši i ne smeta zdravlju. Štitnjača je, hvala Bogu, dobro, nalazi su mi dobri. Svakog mjeseca moram vaditi krv i sve je super', ispričala je Rozga. Mjesec je ljubavi, istaknula je simpatična pjevačica, a ona je otkrila što za nju znači ljubav.

Jelena-Rozga.jpeg
Robert Gašpert 

'Ljubav je meni sve, ja bez ljubavi ne funkcioniram. Na meni se baš vidi kada sam tužna i kad nešto ne funkcionira, vidi mi se u očima. Koliko god se čovjek trudio da sakrije, da stavi osmijeh na lice, ali ne ide, oči sve govore. Sad sam u najljepšoj i najsretnijoj fazi života', zaključila je. 

Više fotografija Jelene Rozge pogledajte u galeriji: 

Instagram Jelena Rozga jedna je od najbolje odjevenih poznatih Hrvatica