Jelena Rozga je održala koncert u rasprodanoj Areni Boris Trajkovski u Skoplju. Dok je publika uglas pjevala pjesmu 'Oprosti mala', pjevačicu su svladale emocije pa se rasplakala na pozornici.

'Na ovom svijetu ima svakakvih suza. Onih sretnih i onih malo manje sretnih. Ovo su sretne suze, suze zbog vas, koji ste me sinoć grlili emocijama i napunili srce s ljubavlju. Hvala Skoplje sto ste mi sinoć pokazali sto je snaga ljubavi. Volim vas', poručila je pjevačica.

Tijekom koncerta Jelena se nekoliko puta obratila publici, ne krijući oduševljenje i emocije. Publika joj je svaki put uzvratilia ovacijama, stogi i ne čudi da se lijepa pjevačica 'slomila' pred širokim auditorijem.

Rozga je Makedoncima priredila glazbeno vizualni spektakl koji će dugo ostati u sjećanju svih prisutnih – gotovo dva i pol sata druženja u prepunoj dvorani pretvorilo se u pravi glazbeni vremeplov kroz Jeleninu dugogodišnju karijeru.

Jelena Rozga SPENS
IM Live Production 

Jelena je neiscrpnom energijom i snažnim vokalom nizala jedan za drugim hitom, a publika je to nagradila pjevajući s njom u glas od prvog do zadnjeg takta, ali i gromoglasnim i dugotrajnim aplauzima.

Više njezinih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram Jelena Rozga jedna je od najbolje odjevenih poznatih Hrvatica