Voditeljica Tatjana Jurić ovih je dana proslavila 42. rođendan, a osim puno čestitki pratitelja na društvenim mrežama, dobila je i simpatičan video. Bio joj je toliko dobar da ga je odlučila podijeliti sa svima. U videu joj je grupa muškaraca zaželjela sretan rođendan, ljubili su njezinu sliku, a onda i zaplesali na pjesmu Daleke obale '14 palmi'. 

'Hit rođendanski poklon', napisala je uz hrpu smajlića.

Otkrila je da joj video nisu naručili prijatelji i kolege iz Bravo radija. Pratitelji su bili oduševljeni pa su je molili da im otkrije kako da i oni naruče sličan video. 

Poklon Tatjane Jurić za 42 rođendan oduševio sve

Inače, Tatjana se nedavno osvrnula na svoje bivše veze i prekide, ponukana temom koja se razvila u programu radija. Nakon što su njezini kolege pročitali priču slušateljice koja je opisala kako joj je veza završila neočekivanim obratom, i Tatjana se prisjetila nekih svojih ljubavnih iskustava.

'Ma lako za to, ne možete mene lako nadmašiti, ja sam ipak bila ostavljena mjesec dana pred vjenčanje', nasmijano se osvrnula te dodala kako je to ispala najbolja stvar koja joj se dogodila u životu.

Tatjana Jurić nedavno je bila na premijeri filma 'Ferrari'.
Instagram 

Njezina posljednja poznata veza je s poduzetnikom Ivanom Zubakom.

'Prekid se zaista dogodio. Kumovao mu je izostanak svega onoga što jedan takav prsten simbolizira', objasnila je i priznala da i dalje vjeruje u ljubav.

'Naravno! Za sve šta valja, moraš imat force, zar ne!?'

Više fotografija Tatjane i Ivana Zubaka pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert, Story Tatjana Jurić i Ivan Zubak prekinuli su zaruke 2020. godine