Ljubavni život voditeljice Tatjane Jurić tijekom godina je često golicao javnost. Njezina posljednja poznata veza bila je s poduzetnikom Ivanom Zubakom. Tatjana i Ivan zaljubili su se 2016. godine, a svoju ljubav u početku su skrivali. Popularna voditeljica nikada nije voljela u javnosti iznositi detalje o svojim vezama i privatnom životu. No, nisu se dugo uspjeli skrivati.

Na svom Instagramu Tatjana je objavila kako više nema potrebe skrivati svog životnog suputnika u javnosti, nakon što je časopis Story prvi doznao za ljubavnu priču tada voditeljice 'TV Binga' i dvije godine mlađeg Ivana Zubaka. Često ih se moglo vidjeti u šetnji zagrebačkom špicom, ali i na raznim sportskim događajima poput rukometne utakmice Hrvatska - Slovenija u Areni Zagreb 2017. godine.

Ivan Zubak i Tatjana Jurić
Robert Gašpert 

No, 2018. odlučili su prekinuti svoju vezu, a ubrzo nakon toga ljubavi su pokušali dati novu šansu. Naime, te je zime u radijskom eteru Tatjana izjavila kako je ponovno zaljubljena i da Valentinovo neće provesti sama, a nedugo nakon toga javnost je iznenadila objavivši na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira s Ivanom. 'Hvala svima na čestitkama za moj 38-miii! Točno tako se osjećam, volim svoje godine. Nazdravit ćemo vam svima večeras', napisala je tada ne skrivajući sreću.

Zatim je na Tatjaninoj ruci zasjao zaručnički prsten. Iz izvora bliskih Tatjani Story.hr tada je doznao kako se vjenčanje trebalo održati u lipnju, ali je odgođeno zbog pandemije. No, ubrzo se počelo šuškati kako je ljubavi između Ivana i Tatjane došao kraj, a najveći dokaz je bio prsten koji se više nije mogao vidjeti na njezinoj ruci.

Tatjana Jurić i Ivan Zubak
Robert Gašpert 

Međutim, svi su se iznenadili kada je Tatjana u studenom 2020. godine potvrdila raskid zaruka za Reflektor Slobodne Dalmacije.

Ranije je bila u vezi s menadžerom Nikkyjem Vuksanom. Skupa su bili četiri godine, prekinuli su 2011., a oboje su demantirali da je do raskida došlo zbog nevjere. Kasnije ga se povezivalo s voditeljicom Ecijom Belošević, djevojački Ivušić. 'Nikky je slobodan i može raditi što god ga veseli', svojedobno je komentirala Tatjana.

Nikky Vuksan.jpg
Story 

Nekoliko mjeseci poslije, Tatjana je pronašla novu ljubav s glumcem Ivanom Hercegom. S njim je 2012. proslavila Novu godinu u Sarajevu, no ni ta veza nije opstala. Par je prekinuo prije ljeta 2012. jer je njihov odnos išao 'prebrzo'. 'Nepošteno je upuštati se u odnos s nekime ako nismo spremni. Ivan je imao razumijevanja i još smo prije ljeta shvatili da nije vrijeme za nas', ispričala je krajem 2012. godine.

Ljubavni život Tatjane Jurić
Instagram 

Od njezinih 'javnih ljubavi', pamtimo i onu davne 2004. s tadašnjim nogometašem Dinama, Vedranom Ješeom. Upoznali su se na jednom rođendanu, a Tatjana je taj susret opisala sudbonosnim. 'Vedran me u šali ili zbilji već 1000 puta zaprosio, a kad to bude učinio za ozbiljno, više mu neću vjerovati', rekla je iste godine.

U međuvremenu je Ješe potpisao ugovor sa švicarskim nogometnim klubom Thun. Tatjana je tada bila voditeljica na RTL Televiziji, a prema tadašnjem pisanju medija, par je navodno prekinuo zbog velike udaljenosti.

Vedran Ješe i Tatjana Jurić
Petar Glebov/PIXSELL 

Voditeljica je bila i u dvije i pol godine dugoj vezi s yachtmasterom Mirjanom Vlahovićem, s kojim je također prekinula zbog udaljenosti. 'Nema se tu što puno komentirati, ta je odluka već mjesecima iza nas. Naši osjećaji ostaju nepromijenjeni, no životne okolnosti su takve da je trebalo donijeti odluku. Mirjan svoj život želi nastaviti graditi u Francuskoj, ja pak nisam u mogućnosti otići iz Hrvatske', rekla je Tatjana.

Ljubavni život Tatjane Jurić
Story 

Odluka o prekidu zasigurno nije bila laka, tim više što ju je poznata voditeljica donijela jer je željela ostati uz dragu joj osobu kojoj je potreba njena pomoć, što je tada bila njezina majka, koja je preminula nedugo nakon.

'Ovo je razdoblje u mome životu kada meni bliske osobe, iz moje najuže obitelji, ovise o mojoj svakodnevnoj pomoći i to je ono čemu sam se odlučila posvetiti. Za sve u životu postoji vrijeme, meni je sada vrijeme da brinem o bolesnom članu svoje obitelji. Tko je uz mene, cijenim, tko ne može biti, poštujem', rekla je poznata voditeljica za Story 2016. godine.

Danas je voditeljica otkrila novu informaciju. Naime, izjavila je da je bila ostavljena mjesec dana prije vjenčanja, no nije otkrila tko je bio muškarac koji je tad prekinuo s njom.