Tatjana Jurić se osvrnula na svoje bivše veze i prekide, ponukana temom koja se razvila u programu Bravo radija. Nakon što su njezini kolege pročitali priču slušateljice koja je opisala kako joj je veza završila neočekivanim obratom, i Tatjana se prisjetila nekih svojih ljubavnih iskustava.

'Ma lako za to, ne možete mene lako nadmašiti, ja sam ipak bila ostavljena mjesec dana pred vjenčanje', nasmijano se osvrnula te dodala kako je to ispala najbolja stvar koja joj se dogodila u životu.

Tatjana Jurić nedavno je bila na premijeri filma 'Ferrari'.
Instagram 

Podsjetimo, njezina posljednja poznata veza je s poduzetnikom Ivanom Zubakom. 'Prekid se zaista dogodio. Kumovao mu je izostanak svega onoga što jedan takav prsten simbolizira', objasnila je nedavno. Priznala je i vjeruje li i dalje u ljubav. 'Naravno! Za sve šta valja, moraš imat force, zar ne!?', kazala je ranije Jurić za hrvatske medije.

Nakon prekida 2018. godine, lijepa voditeljica se u javnosti nije pojavljivala s novim muškarcem. 'Nikad se nisam bojala samoće, uživam u svojoj samoći i u njoj se nikad nisam osjećala usamljeno. U svim odnosima u jednom trenutku dolazi do zasićenja, do želje da pobjegneš, tražiš nekog drugog. No treba znati ostati. To je već umijeće. Kao i to da cijeniš ono što imaš.

Tatjana Jurić u Kuala Lumpuru
Instagram 

Kažu da je to ta famozna treća faza ljubavi. Prvo je sve mirisno i divno, sve je super, volim te najviše na svijetu. Zatim dolazi trenutak kada više nije sve mirisno i kad se ljubav na neki način dokazuje. Ako se tu ne dokaže, ako tu stane, onda je nije ni bilo. Kad to shvatiš, možeš mirno dalje', ispričala je Tatjana za Story nakon prekida.